Complete schilderijen collectie van Ronald Hunter

Wil je een abstract schilderij kopen? Welkom bij Ronald Hunter Paintings!

De Nederlandse kunstenaar Ronald Hunter maakt betaalbare schilderijen in heldere kleuren. Zijn doel is om betaalbare kunst voor iedereen te maken en dat ook zo te houden.

Zijn kunst wordt verkocht over de hele wereld en tot nu toe hangt zijn werk in 53 verschillende landen. Abstracte kunst kopen kan nu direct bij kunstenaar.

Bekijk hieronder de volledige collectie schilderijen van Ronald.

Collectie schilderijen

Filters

 

Kleur
Formaat
Serie
Oriëntatie
ronald hunter met schilderij

Schilderijen kopen van Ronald Hunter

Ronald Hunter is een onafhankelijk kunstenaar, bekend om zijn grote abstracte en moderne schilderijen. De schilderijen van Ronald koop je hier online, of direct uit de galerie in Rotterdam.

Ronald werkte vele jaren als grafisch ontwerper totdat hij de volledige overstap maakte naar schilderen. Als gevolg van zijn achtergrond hebben de kleurrijke, levendige schilderijen van Ronald een uitgesproken grafische stijl.

Ronald’s werk wordt gekenmerkt door een prachtige diepe gelaagdheid, die hij bereikt door middel van meerdere lagen verf en textuur. Elk stuk is uniek van de volgende en elk kunstwerk roept zijn eigen sfeer op.

Een schilderij kopen is iets persoonlijks. Wat is er persoonlijker dan een werk direct bij de kunstenaar te kopen? Bezoek Ronald’s kunstgalerie in Rotterdam!

Heb je een vraag over een groot schilderij, of wil je de galerie bezoeken? Neem contact op!