Kunstgalerie Ronald Hunter

Dichtbij het Centraal Station in Rotterdam vind je Roxier Art, een kunstgalerie waar je de grootste collectie van Ronald Hunter kunt bezichtigen. De kunstenaar werkt bovendien op deze locatie in zijn studio. Hier kun je in alle rust zijn werk goed bekijken, of een schilderij in opdracht persoonlijk met Ronald  bespreken.

In deze galerie wordt ook de kunst verkocht van ROCO Studio en van enkele fotografen. Bezoek de website van galerie Roxier Art als je meer wilt zien van de collectie van de andere kunstenaars.

De gehele collectie van Ronald Hunter kun je bovendien online bekijken. Neem contact op als je een vraag hebt over een schilderij, of de galerie wilt bezoeken. We horen graag van je!

kunstgalerie rotterdam

Bezoek de Ronald Hunter studio en kunstgalerie in Rotterdam

De kunstgalerie is iedere werkdag geopend van 09:00 tot 17:00. In de avond en in het weekend zijn we open op afspraak. We zijn bereikbaar via ons contactformulier, of bel ons op 010 – 21 09 603.

roxier kunstgalerie

We begrijpen dat kunst pas tot leven komt als je het met eigen ogen kunt aanschouwen. De Ronald Hunter studio en kunstgalerie is te vinden aan de Beukelsdijk 102-B in Rotterdam West, op loopafstand van het Centraal Station (15 min).

In de galerie vind je de volledige collectie beschikbare kunstwerken van Ronald Hunter. Je kunt dan van dichtbij het effect zien van de texturen en de complexiteit in kleurlagen die hij gebruikt in zijn werk. Bovendien kan Ronald je dan meer vertellen over de achtergrond van zijn kunst.

Je bent van harte welkom om binnen een kijkje te nemen naar de kunstcollectie. Een bezoek verplicht je uiteraard tot niets, we laten met alle plezier het werk van Ronald zien.

Boven de galerie bevindt zich ook Ronald’s atelier, waar hij iedere dag zijn kunst maakt.

En het allerbeste.. mocht je volledig vallen voor een kunstwerk, dan kun je het direct reserveren en/of meenemen. We pakken het graag veilig voor je in, of versturen het naar het gewenste adres.

Wil je Ronald’s studio en galerie bezoeken? Neem contact op!