City Structure in Blue – Incl Lijst (105×105 cm)

Contrasterende kleuren in lineaire vormen, Ronald’s nieuwe serie abstracte schilderijen ‘High Rise’ zijn geïnspireerd door de opkomst van verticale steden. Dit abstracte schilderij is gemaakt met vele lagen acrylverf, waardoor er diepte en textuur is ontstaan.

City Structure in Blue is geschilderd op een 3D canvas (4 cm diep), en wordt geleverd met een zwart houten lijst (zwevend frame).

Je ontvangt dit schilderij klaar om op te hangen .

Lees alles over ons zending- en retourbeleid hier .

Alle rechten voorbehouden – Ronald Hunter Paintings

SOLD
 

Beschrijving

Modern Schilderij kopen – City Structure in Blue. Uniek, hand geschilderd door Ronald Hunter. Acrylverf, met lichte textuur.

Wilt u een modern schilderij kopen? Breng prachtig kleur in huis met ‘City Structure in Blue’, een schilderij uit de nieuwe serie 2019 abstracte schilderijen van Ronald Hunter. Contrasterende kleuren in lineaire vormen,  de ‘High Rise’ serie is geïnspireerd op de opkomst van verticale steden. Dit abstracte schilderij is gemaakt met vele lagen acrylverf, waardoor er diepte en textuur is ontstaan. Bovendien komt dit schilderij met een zwart houten lijst (zwevend frame).

Dit is een uniek schilderij, ontworpen en geschilderd door Ronald Hunter. Alle schilderijen zijn gesigneerd aan voor- en achterkant. Tevens ontvang je een officieel Ronald Hunter certificaat van echtheid – bevestigd aan de achterkant van het schilderij.  

Je ontvangt dit schilderij klaar om op te hangen, het katoen is gespannen op een houten frame met een haak aan de achterkant. 

Indien je het schilderij wilt inlijsten, we bieden hoge kwaliteit lijsten aan Bekijk onze lijsten hier.

Bestellingen worden meerdere malen per week verzonden. Geef 3-5 werkdagen de tijd om de zending van jouw schilderij voor te bereiden. Lees alles over ons zending- en retour beleid in onze FAQ pagina.         

Wil je op de hoogte blijven van Ronald’s werk en projecten? Volg hem dan op Instagram! Dan ben je ook als eerste op de hoogte van promoties.

Alle rechten voorbehouden – Ronald Hunter Paintings