Schilderij op bestelling

22nd maart 2020

Waarom een schilderij op bestelling?

Ronald Hunter kiest ervoor om een deel van zijn collectie op bestelling te maken. Dit betekent dat het schilderij wat je op de foto ziet al verkocht is, en speciaal voor jou opnieuw door Ronald gemaakt wordt.

Ronald werkt graag in series, waarbij een bepaalde stijl steeds opnieuw in verschillende vormen gemaakt wordt. Soms is een schilderij zo goed in balans, dat Ronald die steeds opnieuw maakt. Kunst serie “Panels” is hier een mooi voorbeeld van.

Waarom Ronald voor schilderij op bestelling kiest? Ronald wil originele kunst toegankelijk maken voor een breed publiek. Op deze manier kunnen we een grote collectie aanbieden en tegelijk de voorraad klein houden. Hierdoor kunnen we de schilderijen aantrekkelijk prijzen.

En niet onbelangrijk, Ronald kan het schilderij naar jouw wensen aanpassen.

schilderij op bestelling
schilderij op bestelling

Hoe werkt het?

Na het plaatsen van de bestelling, ontvang je binnen enkele dagen een e-mail van ons met een tijdsplanning. Mocht je nog aanpassingen willen in het kleurenpalet of de compositie van het schilderij, laat dit ons dan weten.

Doorgaans binnen 1-2 weken heeft Ronald het schilderij gemaakt, en ontvang je foto’s ter goedkeuring. Hier is nog ruimte voor aanpassingen indien nodig.

Pas na jouw goedkeuring wordt het schilderij opgestuurd. En mocht je toch niet tevreden zijn, dan ontvang je het volledige aankoopbedrag van ons terug.

Heb je interesse in een schilderij op maat, of wil je de galerie bezoeken? Neem contact op!

 

neem contact op

Op de hoogte blijven van Ronald’s werk en projecten? Volg hem op Instagram!