Schilderij in Opdracht

schilderij in opdracht
schilderij in opdracht
schilderij op maat

Kunstwerk verkocht?

Als je ge├»nteresseerd bent in een schilderij dat al is verkocht, bieden we de mogelijkheid om een schilderij in opdracht aan te vragen. Neem contact met ons op en vertel ons welk schilderij je Ronald wilt laten maken. Na overeenstemming te hebben bereikt over de grootte en prijs (dezelfde maat = dezelfde prijs als het verkochte kunstwerk) zal Ronald het kunstwerk maken. Meestal sturen we binnen 10 dagen foto’s van het schilderij. Pas na goedkeuring wordt het werk opgestuurd. En ben je niet tevreden? Dan ontvang je het aankoopbedrag terug.

Houd er rekening mee dat alle kunstwerken met de hand gemaakt zijn door Ronald en dat ze iets afwijken van het origineel. De kleursamenstelling en het textuurpatroon zullen altijd in dezelfde lijn en stijl van het origineel zijn.

Vraag een uniek werk aan

Heb je een specifieke stijl of kleurenpalet in gedachten en zou je willen dat Ronald speciaal voor jou een schilderij op maat maakt? Ronald zal zijn best doen om tegemoet te komen aan je verzoek voor dit unieke kunstwerk, zolang het maar binnen de stijlen van zijn abstracte kunst of pop-art blijft.

Wij vragen 10% extra voor dit type aangepast verzoek. Ronald begint met een (digitale) schets, na toestemming van de klant sturen we je binnen 10 dagen foto’s van het gemaakte schilderij. Pas na goedkeuring wordt het schilderij opgestuurd. En ben je niet tevreden? Dan ontvang je het aankoopbedrag terug.

Interesse in een op maat gemaakt kunstwerk van een verkocht schilderij of een splinternieuw stuk? We horen graag van je!

Stuur uw verzoek naar:

info@ronaldhunter.nl

Kunst in Opdracht voor Interieur Projecten

Professionals in interieurontwerp weten dat kunst een WOW-factor in elk project brengt. Kunst kan een verschil maken, vooral wanneer de kunst op maat wordt gemaakt.

Het vinden van kunst op maat voor interieurprojecten is nog nooit zo eenvoudig geweest. Ronald Hunter beschikt niet alleen over een grote verscheidenheid aan beschikbare kunstwerken om uit te kiezen. Hij heeft ook uitgebreide ervaring met het maken van kunst op maat voor professionele projecten. Lees hier over zijn eenvoudige proces.

Stuur uw verzoek naar:

info@ronaldhunter.nl

schilderij in opdracht
schilderij in opdracht

Recent verkochte werken:

Bekijk alle schilderijen online