Schilderij in opdracht

Een groot deel van de Ronald Hunter collectie wordt gemaakt op bestelling.
Dit houdt in dat Ronald het schilderij pas maakt als het gekocht is.

Op deze manier houden we de voorraad klein, en kunnen we de schilderijen aantrekkelijk prijzen. Bovendien kan Ronald het schilderij naar jouw wensen aanpassen.

Je hebt óók de mogelijkheid om een schilderij in opdracht te laten maken.
Ronald zal dan speciaal voor jou een uniek werk maken!

ronald hunter schilderij in opdracht
schilderij laten maken

Uniek schilderij laten maken

Heb je een specifieke stijl of kleurenpalet in gedachten en zou je willen dat Ronald speciaal voor jou een schilderij op maat maakt? Ronald zal zijn best doen om tegemoet te komen aan je verzoek voor dit unieke kunstwerk, zolang het maar binnen de stijlen van zijn abstracte kunst of pop-art blijft.

Wij vragen 10% extra bovenop de prijs van het schilderij / op het aankoopbedrag voor een aangepast verzoek. Ronald begint met een (digitale) schets, na toestemming van de klant sturen we je binnen 10 dagen foto’s van het gemaakte schilderij. Pas na goedkeuring wordt het schilderij opgestuurd. En ben je niet tevreden? Dan ontvang je het aankoopbedrag terug.

Interesse in een op maat gemaakt kunstwerk van een verkocht schilderij of een splinternieuw stuk? We horen graag van je!

Kunst in opdracht voor interieur projecten

Professionals in interieurontwerp weten dat kunst een WOW-factor in elk project brengt. Kunst kan een verschil maken, vooral wanneer de kunst op maat wordt gemaakt.

Het vinden van kunst op maat voor interieurprojecten is nog nooit zo eenvoudig geweest. Ronald Hunter beschikt niet alleen over een grote verscheidenheid aan beschikbare kunstwerken om uit te kiezen. Hij heeft ook uitgebreide ervaring met het maken van kunst op maat voor professionele projecten. Lees hier over zijn eenvoudige proces.

opdracht ronald hunter

Enkele voorbeelden van schilderijen in opdracht