Pop Art schilderijen

Welkom bij Ronald Hunter Paintings. Ronald Hunter is een Nederlandse kunstenaar, werkzaam in Rotterdam. Ontdek zijn collectie hand geschilderde portretten. Pop Art, zoals je het niet nog gezien hebt. Geen Marilyn Monroe, maar originele composities. Gegarandeerd een statement piece!

Pop Art schilderijen

Welkom bij Ronald Hunter Paintings. Ronald Hunter is een Nederlandse kunstenaar. Ontdek zijn prachtige collectie hand geschilderde portretten.

Ronald maakt veel gebruik van typografie, neon en contrasterende kleuren in zijn portretten. Dit zegt iets over zijn achtergrond:

Ik heb een achtergrond in grafisch ontwerp en speel graag met vormen en typografische vormen in mijn werk. Heldere neon kleuren maken vaak deel uit van het kleurenpalet. Ik begin met het zoeken naar de juiste kleurbalans en gebruik grotere en kleinere typografie om de achtergrond vorm te geven. Zodra de vorm / kleur evenwichtig aanvoelt, beslis ik welk portret het beste past.

Lees hier meer over Ronald’s werkwijze voor deze portretten.

schilderij online kopen

Koop pop art schilderijen, direct bij de kunstenaar

Kunst kopen is spannend, en tegelijk een grote uitdaging. Het liefst heb je jaren plezier van het kunstwerk wat je koopt. Maar hoe weet je wanneer je het juiste kunstwerk hebt gevonden?

Er zijn veel manieren om kunst te kopen en kunst rechtstreeks van de kunstenaar te kopen, maakt de lijnen zo kort mogelijk. Vooral nu kunstenaars een veilige online aankoopervaring kunnen bieden, is rechtstreeks kopen bij de kunstenaar eenvoudig als altijd. Niet alleen zorgt het ervoor dat je originele kunst koopt, we kunnen ons voorstellen dat het de aankoop des te aangenamer maakt met persoonlijk contact! Daarom nodigen we iedereen uit om contact op te nemen met Ronald als je meer wilt weten over zijn proces of het verhaal achter een specifiek kunstwerk.

 

neem contact op

Op de hoogte blijven van Ronald’s werk en projecten? Volg hem op Instagram!