Kunst kopen

Kunst kopen uit de studio van Ronald Hunter. Ontdek de prachtige collectie online, of bezoek de galerie.

..Meer

Ronald is een onafhankelijk kunstenaar, bekend om zijn grote abstracte en moderne schilderijen. Een schilderij kopen is iets persoonlijks, en wat is er persoonlijker dan een werk direct uit de studio van de kunstenaar te kopen? Bekijk en koop de collectie online, of bezoek Ronald’s galerie in Rotterdam. Is een schilderij verkocht? Neem contact op voor een schilderij op maat.

..Minder

Abstracte Schilderijen

Ronalds kleurrijke, levendige schilderijen hebben een grafische stijl. Elk abstract schilderij roept een eigen sfeer op door kleur, textuur en een gevoel van diepte.

Extra Grote Schilderijen

Een muur kan meer hebben dan je denkt. Ervaar zelf wat een extra groot schilderij voor je interieur kan doen.

Pop Art Schilderijen

Pop Art, maar dan zoals je het niet nog gezien hebt. Geen Marilyn Monroe, maar originele composities. Gegarandeerd een statement piece!

Moderne kunst op papier

Elegante designs, gemaakt op hoogwaardig papier. Ieder kunstwerk is uniek en handgemaakt door kunstenaar Ronald Hunter. Acryl verf op 300gr papier.

Art Prints

Een deel van de collectie is verkrijgbaar als art print. Budget vriendelijk, leuk om te geven en te krijgen.

Kunst kopen: Grote indrukwekkende schilderijen

De Nederlandse kunstenaar Ronald Hunter maakt betaalbare schilderijen in heldere kleuren. Zijn doel is om betaalbare kunst voor iedereen te maken en dat ook zo te houden. Zijn kunst wordt verkocht over de hele wereld en tot nu toe hangt zijn werk in 53 verschillende landen. Kunst kopen kan nu direct bij  kunstenaar.

Ronald staat bekend om zijn lagen kleurrijke verf, die aan elk kunstwerk diepte en textuur toevoegt. Dit is zijn officiële kunstblog. Hier kun je lezen over updates wat betreft nieuwe kunst en projecten. Voor opdrachten of vragen over zijn kunst, neem contact op en stuur een e-mail naar info@ronaldhunter.nl. En vergeet niet om zijn Instagram-pagina te volgen.

Pop art schilderijen te koop

Deze pagina geeft je een totaal overzicht van de beschikbare schilderij collectie gemaakt door Ronald Hunter. De meeste schilderijen die je ziet zijn in 2018 of 2019 gemaakt. Ronald Hunter creëert zijn originele kunst in zijn studio in Rotterdam, NL.  

Kunst liefhebbers kunnen de schilderijen direct bij de kunstenaar kopen. Geïnteresseerd in een schilderij op maat van Ronald Hunter, of heb je een ander verzoek? Neem contact op! We reageren doorgaans binnen een paar uur. 

Moderne Kunst op papier te koop

Voor iedereen die op zoek naar kunst in kleiner formaat, bieden we Ronald’s kleurrijke collectie van moderne schilderijen op papier. Een uitgebalanceerde compositie van kleur en vorm, elk kunstwerk is uniek en handgemaakt. Ronald gebruikt acrylverf en hoogwaardig papier (240 – 300 gr) om kunst te creëren die echt uniek is. Bovendien is zijn Fine Art op papier verkrijgbaar in twee formaten. Dus, waar wacht je op om deze betaalbare en speciale kunstwerken te kopen!