Extra Grote Schilderijen: Nieuwe Abstracte Series

7th januari 2019

Ontdek de nieuwe collectie grote schilderijen door Ronald Hunter

Schilderijen van Ronald Hunter zijn beschikbaar in alle maten, maar we kunnen het niet laten om zijn extra grote schilderijen het meest te bewonderen. In de afgelopen weken heeft Ronald verschillende grote kunstwerken gemaakt die in elk huis of kantoor zullen passen. Daarom zeggen wij: durf XL te gaan! We hebben vaak ervaren dat zelfs in een ‘normale’ woonkamer, een extra groot schilderij goed past en zeer indrukwekkend kan zijn. In een kleinere ruimte kan een groot schilderij de ruimte zelfs optisch groter maken.

Houd als leidraad enige vrije muurruimte rond het kunstwerk. Als u niet zeker weet welke maat geschikt is voor uw muur, aarzel dan niet om contact op te nemen. We maken graag een digitale schets van het kunstwerk aan uw muur (zonder aankoop verplichting).

Kijk ondertussen naar de ‘Boiling Bubbles XL’ (100x150cm) serie:

koop groot schilderij
xl schilderij te koop

Of wordt ge├»nspireerd door de nieuwe abstracte serie ‘Once XL’ (110x140cm):

grote schilderijen
grote schilderijen

Zoals je kunt zien, zijn z’n kenmerkende lagen van kleur en textuur nog indrukwekkender in de xl series. Bekijk hier de complete XL-collectie. En vergeet niet Ronald Hunter op Instagram te volgen, als je op de hoogte wilt blijven van zijn nieuwste werk! Ook zijn er regelmatig interessante promoties, die we via Instagram bekend maken.