Veilig je schilderij online kopen

Overweeg je om een schilderij online kopen? Schilderijen online kopen van Ronald Hunter, veilig en vertrouwd.

Hoewel veel mensen internet gebruiken om naar kunst te zoeken, zijn velen van ons nog steeds terughoudend om ook schilderijen online te kopen. Kunst is niet iets dat je elke dag aanschaft. Bovendien hebben we beperkte wandruimte, dus we willen ervoor zorgen dat wat we kopen van hoge kwaliteit is en vreugde zal brengen voor een lange tijd.

Als je op zoek bent naar originele schilderijen in je huis of werkruimte, dan is Ronald Hunter Paintings hier om je een veilige aankoopervaring te bieden. Ontdek de prachtige collectie abstracte en moderne schilderijen, en laat je verrassen door de prijs.

veilig je schilderij online kopen 1

Ronald streeft ernaar om elke aankoop een gedenkwaardige te maken. Tot grote tevredenheid van zijn kopers, zoals je kunt lezen in de recensies die we in de loop der jaren hebben verzameld. Neem bijvoorbeeld deze klant, die wat terughoudend was in het kopen van een schilderij op basis van foto’s:

Het is moeilijk om een kunstwerk volledig te waarderen op basis van een foto online, dus ik was een beetje onzeker over wat ik zou krijgen. Ik ben niet teleurgesteld, de kleuren en texturen voegen prachtig diepte toe aan het werk.

(Andrew, U.K.)

In bijna alle gevallen verloopt de bezorging soepel. Indien zich toch problemen voordoen, zijn we hier om je te helpen. En wat te doen als een levering beschadigd aankomt? Lees er gewoon over in de F.A.Q’s.

Klanten prijzen de communicatie vaardigheden van Ronald en de manier waarop hij zijn schilderijen verpakt:

Goede communicatie, vlotte levering en professionele verpakking.

(Roberto, U.K.)

En als je niet tevreden bent met je aankoop, kun je deze altijd terugsturen voor een volledige terugbetaling (van het schilderij, binnen 14 dagen na levering).

Neem gerust contact als je een vraag over het werk van Ronald heeft (vrijblijvend). We reageren meestal binnen een paar uur.

Interesse in Ronald’s werk? Volg hem op Instagram!