Schilderij woonkamer

Wil je een schilderij voor in je woonkamer kopen? Je bent bij Ronald Hunter Paintings aan het juiste adres!

Ronald Hunter is een Nederlandse kunstenaar, gespecialiseerd in moderne en abstracte schilderijen.

Ronald gebruikt een grote verscheidenheid aan kleuren. Op deze pagina belichten we de schilderijen voor in je woonkamer.
Een schilderij van Ronald Hunter is een prachtige eyecatcher!

Ronald’s moderne schilderijen in frisse kleuren passen in veel interieurstijlen. Elk schilderij is uniek en roept zijn eigen sfeer op door kleur, textuur en gevoel voor diepte.

Bekijk hieronder de meest verkochte schilderijen, of bekijk meteen alle grote schilderijen voor in je woonkamer.

Collectie woonkamer schilderijen

Filters

 

Kleur
Serie
Formaat
Oriëntatie
Afmetingen

Breng sfeer in huis met originele kunst

Een schilderij kan middels kleuren, patronen en compositie meteen een bepaalde sfeer aan de omringende ruimte geven. Zo kun je in de woonkamer kiezen voor een modern schilderij met energieke patronen of frisse kleuren, die een levendige sfeer creëren.

Voor de woonkamer, een ruimte die in het teken staat van ontspanning en rust, kies je juist voor een modern schilderij dat gedefinieerd wordt door ingetogen kleuren en een harmonieuze compositie.

Nieuwsgierig naar het werk van Ronald? Zijn kunstgalerie en studio zijn gevestigd in Rotterdam. Neem contact op als je een vraag hebt over een schilderij, of zijn werk in het echt wilt bewonderen.

schilderij woonkamer
ronald hunter met schilderij

Een woonkamer schilderij kopen van Ronald Hunter

Ronald Hunter is een onafhankelijk kunstenaar, bekend om zijn grote abstracte en moderne schilderijen. De woonkamer schilderijen van Ronald koop je hier online, of direct uit de galerie in Rotterdam.

Ronald werkte vele jaren als grafisch ontwerper totdat hij de volledige overstap maakte naar schilderen. Als gevolg van zijn achtergrond hebben de kleurrijke, levendige schilderijen van Ronald een uitgesproken grafische stijl.

Ronald’s werk wordt gekenmerkt door een prachtige diepe gelaagdheid, die hij bereikt door middel van meerdere lagen verf en textuur. Elk stuk is uniek van de volgende en elk kunstwerk roept zijn eigen sfeer op.

Een schilderij kopen is iets persoonlijks. Wat is er persoonlijker dan een werk direct bij de kunstenaar te kopen? Bezoek Ronald’s kunstgalerie in Rotterdam!

Heb je een vraag over een groot schilderij, of wil je de galerie bezoeken? Neem contact op!