Veilige betaling & snelle levering

Belangrijk: bezorging pakketten tijdens corona virus

De webshop van Ronald Hunter Paintings blijft open, en we blijven schilderijen versturen. Bovendien blijft onze galerie geopend voor afspraken. De bezorging zal alleen anders verlopen dan je gewend bent. Vanaf vandaag tekent de bezorger na toestemming van de ontvanger voor ontvangst. Dit doen ze om het contact tussen mensen te minimaliseren. 

Algemene voorwaarden

Als u vragen heeft over het kopen van een origineel kunstwerk of art print, of als u niet zeker weet hoe de algemene voorwaarden van toepassing kunnen zijn op uw bestelling, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Webshop order bevestiging en verzending
We bieden verschillende beveiligde betaalmethoden: iDeal, Paypal, of credit card. Als u ervoor kiest om te kopen via bank overschrijving, zullen wij de  verzending voorbereiden zodra de betaling is ontvangen.

Verzend voorwaarden

Onze pakketten worden meerdere keren per week verzonden. U ontvangt een order bevestiging nadat u de bestelling geplaatst heeft, en binnen 2-3 werkdagen na de orderbevestiging via e-mail een track & trace-code. Na de pick-up door de koerier, duurt het ongeveer 2-3 werkdagen om aan te komen, afhankelijk van de bestemming. Ronald Hunter Paintings wordt wereldwijd verzonden; de verzendingskosten die van toepassing zijn op uw land worden automatisch berekend. Let op: internationale douanekosten zijn de verantwoordelijkheid van de koper.

We verpakken het schilderij veilig in lagen bubbeltjesplastic incl. houten plaat in een stevige kartonnen doos. 

Als u schade ziet wanneer uw pakket wordt afgeleverd, kunt u de verzending weigeren als [beschadigd – terug naar afzender] of u kunt het bezorg bedrijf de tracking laten markeren als [beschadigd ontvangen, onderhevig aan nadere inspectie]. Gelieve de claim onmiddellijk in te dienen! We raden ten zeerste aan om al het verpakkingsmateriaal te bewaren. Wanneer u belt, heeft u het trackingnummer van uw zending nodig, een beschrijving van de schade en de waarde ervan. Maak foto’s van het beschadigde pakket en stuur ze naar Ronald Hunter met de info van je acties erop.

Verzending met prioriteit (priority shipment)
Als je het kunstwerk binnen een bepaalde tijd wilt hebben, neem dan contact op met Ronald Hunter voor de opties. Er kan hiervoor een extra toeslag gerekend worden.

Retourzendingen en annuleringen
We willen dat u tevreden bent met het kunstwerk, een retour aanvragen is mogelijk binnen 14 dagen. U krijgt het volledige aankoopbedrag terug; enkel voor de retourzending houden we een klein bedrag in (afhankelijk van formaat schilderij). U ontvangt van ons een retourlabel; voor grote schilderijen plannen we een ophaling door TNT bij u thuis. Voor kunstwerken op papier verzoeken we u vriendelijk om het naar een PostNL punt te brengen. Het is belangrijk dat u het kunstwerk op dezelfde manier verpakt zoals u het ontvangen heeft (in originele verpakking); dit om beschadigingen onderweg zoveel mogelijk te voorkomen. Zorg er dus voor dat u alle verpakkingsmaterialen bewaart totdat u zeker weet dat u het schilderij wilt behouden. Als u het schilderij wilt retourneren, neem contact op om de juiste acties te bespreken.

Houd er rekening mee dat als u het artikel via PayPal hebt betaald, PayPal u de teruggave van middelen in rekening kan brengen. Deze eventuele kosten worden niet door Ronald Hunter gedekt. 

In het onwaarschijnlijke geval dat er een probleem is met de kwaliteit van het product, of als u het verkeerde product hebt ontvangen, zal Ronald Hunter de situatie zo snel mogelijk naar uw tevredenheid oplossen. Neem contact met ons op, zodat we de juiste acties in gang kunnen zetten.

Ronald Hunter heeft het recht om een bestelling te annuleren als de prijs of een van de specificaties van een artikel niet correct wordt weergegeven. Als het te mooi is om waar te zijn, is dat meestal zo! Houd in gedachten dat een origineel kunstwerk € 300 en hoger is, kunst op papier € 99 en hoger en art prints +/- € 50.