Bezoek de Ronald Hunter studio en galerie in Rotterdam

galerie ronald hunter

We begrijpen dat kunst pas tot leven komt als je het met eigen ogen kunt aanschouwen.  De Ronald Hunter studio en kunst galerie is te vinden in Historisch Delfshaven, een van de oudste en mooiste gebieden in Rotterdam West. Je bent van harte welkom om binnen een kijkje te nemen naar de kunst collectie. Achter de galerie bevindt zich ook Ronald’s atelier, waar hij iedere dag zijn kunst maakt.

De galerie is open op afspraak. We hanteren ruime openingstijden (‘s avonds of in het weekend horen tot de mogelijkheden), en we horen graag van je. Een bezoek verplicht je uiteraard tot niets, we laten met alle plezier het werk van Ronald zien.

galerie ronald hunter

In de galerie vind je de volledige collectie beschikbare kunstwerken van Ronald Hunter. Je kunt dan van dichtbij het effect zien van de texturen en de complexiteit in kleurlagen die hij gebruikt in zijn werk. Bovendien kan Ronald je dan meer vertellen over de achtergrond van zijn kunst.

Daarnaast kun je ook de mogelijkheid voor een schilderij in opdracht met de kunstenaar bespreken.

En het allerbeste.. mocht je volledig vallen voor een kunstwerk, dan kun je het direct reserveren en/of meenemen. We pakken het graag veilig voor je in, of versturen het naar het gewenste adres.

galerie ronald hunter
galerie ronald hunter
galerie ronald hunter

Op de hoogte blijven van Ronald’s werk en projecten? Volg hem dan op Instagram. Dan ben je ook als eerste op de hoogte van promoties.