Schilderij series van Ronald Hunter

Wil je een mooi abstract schilderij kopen? Je bent bij Ronald Hunter Paintings aan het juiste adres!

Ronald Hunter is een Nederlandse kunstenaar, gespecialiseerd in moderne en abstracte schilderijen.

Ronald gebruikt een grote verscheidenheid aan kleuren. Op deze pagina belichten we de series van de schilderijen.
Een schilderij van Ronald Hunter is een prachtige eyecatcher!

Ronald’s moderne schilderijen in frisse kleuren passen in veel interieurstijlen. Elk schilderij is uniek en roept zijn eigen sfeer op door kleur, textuur en gevoel voor diepte.

Bekijk hieronder alle schilderij series van Ronald.

Panels

Door meerdere verflagen en textuur wordt een gevoel van diepte gecreëerd.
Er valt altijd iets nieuws te ontdekken in deze schilderijen. De uitgebalanceerde samenstelling van kleuren zal jouw huis of strandhuis een uplift geven.

Oceanic

Ronald Hunter is een veelzijdig kunstenaar, met een oeuvre dat diverse moderne en abstracte stijlen omvat. Een belangrijke stijl in de kunst collectie van Ronald Hunter is de ‘Oceanic’ serie. 

Landscape

Abstracte landschap schilderijen kom je tegen in de serie ‘Landscape’.
Zeelandschappen, boslandschappen, berglandschappen of uitzicht op een stad.

Traffic

De serie ‘Traffic’ wordt gekenmerkt door grafische vormen in contrasterende kleuren. Ronald heeft ieder schilderij opgebouwd uit vele lagen acrylverf. De verschillende kleurlagen zijn nog deels zichtbaar, wat de schilderijen een prachtige diepte geeft.

Boiling Bubbles

De unieke ‘Boiling Bubbles’ serie. De bubbels zorgen voor een gevoel van beweging, voor positieve energie die vrij rond stroomt. Levendige kleuren, passend in een modern interieur. 

Static

Bij de ‘Static’ serie zijn de verschillende kleurlagen nog gedeeltelijk zichtbaar. Ronald gebruikt hiervoor vele lagen acrylverf. Deze worden aangebracht in stevige penseelstreken, waardoor golven van intense, levendige kleuren worden gecreëerd.

Pop Art Girl

De prachtige pop art portretten vormen de hoeksteen in Ronald’s collectie. Handgemaakt en vaak met opvallende neon kleuren, zijn de schilderijen uit de serie ‘Pop Art Girl’ ware eye catchers.

Diamonds

Een verkenning van licht en kleur.
De diamantvormige objecten veranderen van kleur en vorm afhankelijk van hoe je er naar kijkt, net als de facetten van een edelsteen.
Het resultaat zijn verrassende kleurencombinaties.

Typopop

Met een achtergrond in grafisch ontwerp, voegt Ronald vaak elementen van grafische kunst en typografische vorm toe aan zijn werk. Voor dergelijke schilderijen gebruikt hij de term ‘Typopop’.

Figures

Figuratieve abstracte schilderijen tref je aan in de serie ‘Figures’. Uitgebalanceerde composities van kleur en vorm, elk werk is uniek en handgemaakt.

Blocked

De ‘Blocked’ serie van Ronald Hunter. Een uitgebalanceerde compositie van kleur en vorm, elk schilderij is uniek en handgemaakt.

Once

Kunst serie ‘Once’ is er één waar Ronald erg trots op is. Je ziet mooie kleurlagen die in elkaar overlopen. Frisse kleurcombinaties, die passen in een modern interieur.

Familie Portret

Ontdek de nieuwe serie prachtige abstracte portretten, van families in alle vormen en maten. Deze kunstwerken zijn gemaakt met acrylverf op hoogwaardig papier (250gr) door Ronald Hunter.

Abstracted

‘Abstracted’: in deze serie zitten bijzonder unieke abstracte werken. Moderne minimalistische schilderijen waarmee je je interieur een kleurrijk tintje geeft.

Lines

De lijnen van de schilderijen uit de serie ‘Lines’ brengen rust in de kamer en passen in elke interieurstijl. Lagen van acrylverf en textuur geven de  schilderijen een interessante wending.

Circle Line

‘Circle Line’: Levendig en kleurrijk, in combinatie met cirkels.
Deze schilderijen zullen je kamer verlichten. Door de verschillende kleuren passen deze schilderijen bij bijna elk interieur.

Stream

Bij de serie ‘Stream’ gebruikt Ronald snelle penseelstreken om een gevoel van beweging te creëren, van positieve energie die vrij rond stroomt. De prachtige mix van kleuren is precies wat jouw interieurstijl nodig heeft.

Ronald is vooral bekend om zijn abstracte kunst; toch zijn z’n portretten een belangrijk onderdeel van zijn collectie. Zijn liefde voor de pop art stijl komt met zijn portretten goed tot uiting.

De ‘Brushed’ serie. Laag op laag acrylverf worden aangebracht in stevige penseelstreken, waardoor golven van intense levendige kleuren ontstaan. Deze minimalistische stukken zorgen voor rust in de kamer.

Limited Edition

Op zoek naar echte unieke werken?
In de serie ‘Limited Editions’ zitten schilderijen die in een beperkte oplage worden gemaakt.