Nieuwe kunst serie: Traffic

6th maart 2020

Schilderijen te koop van Ronald Hunter

Schilderijen te koop van Ronald Hunter. In zijn kunstblog lees je regelmatig over projecten, nieuwe kunst series en zijn visie op kunst.

Met trots presenteren we Ronald’s nieuwe 2020 kunst serie: “Traffic”. Deze prachtige serie wordt gekenmerkt door grafische vormen in contrasterende kleuren. Ronald heeft ieder schilderij opgebouwd uit vele lagen acrylverf. De verschillende kleurlagen zijn nog deels zichtbaar, wat het schilderij prachtig diepte geeft.

Een deel van de collectie is verkrijgbaar inclusief houten baklijst. Hou de website in de gaten, want komende tijd wordt deze serie verder aangevuld.

grijs grafisch schilderij
abstract schilderij blauw

Met Traffic kun je duidelijk zien hoe Ronald’s stijl zich door de tijd ontwikkeld.

Ik bouw vaak voort op wat ik eerder gemaakt hebt. De “Traffic” serie is eigenlijk als “High Rise“, maar dan met ronde vormen. “Crossing Border” is ook een inspiratiebron geweest voor Traffic.

rood Landschap kunstwerk
schilderijen te koop

Ronald heeft een achtergrond in grafische vormgeving, wat zich uit in zijn werk.

Ik werk graag met grafische vormen. Deze schilderijen maak ik puur op gevoel, ik begin met 1 kleur en daar komen contrasterende kleuren overheen. De combinatie van warme en koude kleuren is voor mij een uitgangspunt. Mijn succesvolle serie Panels is ook zo opgebouwd.

Wil je meer weten over deze schilderijen, of wil je ze in het echt zien? Neem contact op!

 

neem contact op

schilderijen te koop
schilderijen te koop

Wil je op de hoogte blijven van Ronald’s werk en projecten? Volg hem op Instagram!