zwart minimalistisch schilderij
zwart minimalistisch schilderij
Life on Antarctica (140x70cm)
Life on Antarctica (140x70cm)
Life on Antarctica (140x70cm)
paintings ready to hang
 

Life on Antarctica (140x70cm)

449.00

Een abstracte compositie van blauwe tinten en wit, dit minimalistische ontwerp verfrist uw woonruimte. Met de hand beschilderd met meerdere lagen van kleuren en textuur, is er altijd iets nieuws te ontdekken in dit kunstwerk.

Je ontvangt dit schilderij klaar om op te hangen .

Wil je het schilderij inlijsten? – Voeg lijst toe  –

Dit schilderij wordt op bestelling gemaakt door Ronald Hunter. Lees meer over schilderijen in opdracht hier.

Lees alles over ons zending- en retourbeleid hier .

Alle rechten voorbehouden – Ronald Hunter Paintings

 

Beschrijving

Zwart Minimalistisch Schilderij – Life on Antarctica. Hand geschilderd door Ronald Hunter. Acryl verf, met lichte textuur.

Life on Antarctica – Zwart minimalistisch schilderij. Een abstracte samenstelling van blauwe tinten en wit, dit minimalistische ontwerp verfrist uw woonruimte. Met de hand beschilderd met meerdere lagen van kleuren en textuur, is er altijd iets nieuws te ontdekken in dit kunstwerk.

Dit is een uniek schilderij, ontworpen en geschilderd door Ronald Hunter. Alle schilderijen zijn gesigneerd aan voor- en achterkant. Tevens ontvang je een officieel Ronald Hunter certificaat van echtheid – bevestigd aan de achterkant van het schilderij.  

Je ontvangt dit schilderij klaar om op te hangen, het katoen is gespannen op een houten frame met een haak aan de achterkant. 

Indien je het schilderij wilt inlijsten, we bieden hoge kwaliteit lijsten aan Bekijk onze lijsten hier.

Bestellingen worden meerdere malen per week verzonden. Geef 3-5 werkdagen de tijd om de zending van jouw schilderij voor te bereiden. Lees alles over ons zending- en retour beleid in onze FAQ pagina.         

Wil je op de hoogte blijven van Ronald’s werk en projecten? Volg hem dan op Instagram! Dan ben je ook als eerste op de hoogte van promoties.

Alle rechten voorbehouden – Ronald Hunter Paintings