Oceanic Landscape (140x70cm)

389.00

Een abstracte compositie van blauwe tinten, die doet denken aan een open horizon. Dit abstracte schilderij is gemaakt met vele lagen acrylverf, waardoor er diepte en textuur is ontstaan.

Je ontvangt dit schilderij klaar om op te hangen .

Wil je het schilderij inlijsten? – Voeg lijst toe

Dit schilderij wordt speciaal voor jou gemaakt. Na het plaatsen van de bestelling, maakt Ronald het schilderij binnen 1-2 weken. Je ontvangt foto’s van het schilderij ter acceptatie. Als je niet tevreden bent met het eindresultaat, kun je de bestelling annuleren. Je ontvangt dan het volledige aankoopbedrag terug.

Lees alles over ons zending- en retourbeleid hier .

Bekijk ook de andere schilderijen uit de ‘Oceanic‘ serie.

Alle rechten voorbehouden – Ronald Hunter Paintings

Op voorraad

 

Beschrijving

Oceanic Landscape schilderij – Zee schilderij. Hand geschilderd door Ronald Hunter. Acrylverf, met lichte textuur.

Oceanic Landscape – Een groot zee schilderij met abstracte compositie van blauwe tinten, die doen denken aan een open horizon. Ronald maakt zijn schilderijen met vele lagen acrylverf, waardoor hij diepte en textuur creëert. Dit abstracte schilderij is handgemaakt in Rotterdam. Bekijk zijn kunst online of bezoek de bijzonder mooie kunstgalerij in Delfshaven. Dit schilderij wordt op bestelling gemaakt. Je schilderij zal qua stijl en kleur sterk op dit werk lijken. Ronald maakt dit schilderij binnen 1-2 weken.

Dit is een uniek schilderij, ontworpen en geschilderd door Ronald Hunter. Alle schilderijen zijn gesigneerd aan voor- en achterkant. Tevens ontvang je een officieel Ronald Hunter certificaat van echtheid – bevestigd aan de achterkant van het schilderij.  

Je ontvangt dit schilderij klaar om op te hangen, het katoen is gespannen op een houten frame met een haak aan de achterkant. 

Indien je het schilderij wilt inlijsten, we bieden hoge kwaliteit lijsten aan Bekijk onze lijsten hier.

Bestellingen worden meerdere malen per week verzonden. Geef 3-5 werkdagen de tijd om de zending van jouw schilderij voor te bereiden. Lees alles over ons zending- en retour beleid in onze FAQ pagina.         

Wil je op de hoogte blijven van Ronald’s werk en projecten? Volg hem dan op Instagram! Dan ben je ook als eerste op de hoogte van promoties.

Alle rechten voorbehouden – Ronald Hunter Paintings