xl schilderij te koop
xl schilderij te koop
xl schilderij te koop
Boiling Bubbles Turquoise XL (150x100 cm)
Boiling Bubbles Turquoise XL (150x100 cm)
Boiling Bubbles Turquoise XL (150x100 cm)
Black Line Pictures (120x120cm)
 

Boiling Bubbles Turquoise XL (150×100 cm)

1,290.00

Met snelle penseelstreken zorgt Ronald voor een gevoel van beweging, voor positieve energie die vrij rond stroomt. Dit prachtige abstracte schilderij is gemaakt met vele lagen acrylverf, waardoor er diepte en textuur is ontstaan.

Je ontvangt dit schilderij klaar om op te hangen .

Wil je het schilderij inlijsten? – Voeg lijst toe

Dit schilderij wordt op bestelling gemaakt door Ronald Hunter. Lees meer over schilderijen in opdracht hier.

Bekijk ook de andere kunstwerken in de serie ‘Boiling Bubbles’.

Lees alles over ons zending- en retourbeleid hier .

Alle rechten voorbehouden – Ronald Hunter Paintings

 

Beschrijving

XL Schilderij te koop – Boiling Bubbles Turquoise XL. Hand geschilderd door Ronald Hunter. Acrylverf, met lichte textuur.

XL-schilderij te koop – Dit XL-schilderij maakt deel uit van de serie Boiling Bubbles. Snelle penseelstreken zorgen voor een gevoel van beweging, voor positieve energie die vrij rond stroomt. Dit prachtige abstracte schilderij is gemaakt met vele lagen acrylverf, waardoor er diepte en textuur is ontstaan. Dit schilderij wordt op bestelling gemaakt. Je schilderij zal qua stijl en kleur sterk op dit werk lijken. Ronald maakt dit schilderij binnen 1-2 weken.

Dit is een uniek schilderij, ontworpen en geschilderd door Ronald Hunter. Alle schilderijen zijn gesigneerd aan voor- en achterkant. Tevens ontvang je een officieel Ronald Hunter certificaat van echtheid – bevestigd aan de achterkant van het schilderij.  

Je ontvangt dit schilderij klaar om op te hangen, het katoen is gespannen op een houten frame met een haak aan de achterkant. 

Indien je het schilderij wilt inlijsten, we bieden hoge kwaliteit lijsten aan Bekijk onze lijsten hier.

Bestellingen worden meerdere malen per week verzonden. Geef 3-5 werkdagen de tijd om de zending van jouw schilderij voor te bereiden. Lees alles over ons zending- en retour beleid in onze FAQ pagina.         

Wil je op de hoogte blijven van Ronald’s werk en projecten? Volg hem dan op Instagram! Dan ben je ook als eerste op de hoogte van promoties.

Alle rechten voorbehouden – Ronald Hunter Paintings