Once XL – Incl. Lijst (125x125cm)

1,149.00

Dit ingelijste XL schilderij (125×125 cm) is een levendige kleurencombinatie van geel en blauw. De stroom van de kleuren en de lichte textuur brengen een vreugdevolle sfeer in de kamer. Dit abstracte kunstwerk wordt geleverd met een natuurlijk eiken frame (gemaakt van hout).

Je ontvangt dit schilderij klaar om op te hangen .

Dit schilderij wordt op bestelling gemaakt. Na het plaatsen van de bestelling, maakt Ronald het schilderij binnen 1-2 weken. U ontvangt foto’s van het schilderij ter acceptatie. Als u niet tevreden bent met het eindresultaat, kunt u de bestelling annuleren. U ontvangt dan het volledige aankoopbedrag terug.

Lees alles over ons zending- en retourbeleid hier .

Alle rechten voorbehouden – Ronald Hunter Paintings

Op voorraad

 

Beschrijving

XL schilderij met lijst – “Once” wordt geleverd met een natuurlijk eiken frame. Hand geschilderd door Ronald Hunter. Acrylverf, met lichte textuur.

XL schilderij met lijst – Dit ingelijste schilderij is een levendige kleurencombinatie van geel en blauw. Bovendien brengt de stroom van de kleuren en de lichte textuur gegarandeerd een vreugdevolle sfeer in de kamer. Dit abstracte kunstwerk wordt ten slotte geleverd met een natuurlijk eiken frame (gemaakt van hout).

Dit is een uniek schilderij, ontworpen en geschilderd door Ronald Hunter. Alle schilderijen zijn gesigneerd aan voor- en achterkant. Tevens ontvang je een officieel Ronald Hunter certificaat van echtheid – bevestigd aan de achterkant van het schilderij.  

Je ontvangt dit schilderij klaar om op te hangen, het katoen is gespannen op een houten frame met een haak aan de achterkant. 

Tot slot, dit schilderij is inclusief een hoge kwaliteit lijst Bekijk onze lijsten hier.

Bestellingen worden meerdere malen per week verzonden. Geef 3-5 werkdagen de tijd om de zending van jouw schilderij voor te bereiden. Lees alles over ons zending- en retour beleid in onze FAQ pagina.         

Wil je op de hoogte blijven van Ronald’s werk en projecten? Volg hem dan op Instagram! Dan ben je ook als eerste op de hoogte van promoties.

Alle rechten voorbehouden – Ronald Hunter Paintings