Wave in Square XL (120x120cm)

Een uitgebalanceerde compositie van lichtblauwe en bruine, frisse kleuren die een gevoel van onder water zetten creëren. Ronald heeft verschillende technieken gebruikt om een kunstwerk te maken dat zich langzaam in de loop van de tijd openbaart. De lagen acrylverf, textuur en kleine stippen van kleur geven dit schilderij een interessante wending.

Je ontvangt dit schilderij klaar om op te hangen .

Wil je het schilderij inlijsten? – Voeg lijst toe

Orders worden meerdere malen per week verzonden. Hou aub rekening met 3-5 werkdagen om de zending voor te bereiden. Lees alles over ons zending- en retourbeleid hier .

Bekijk ook de andere schilderijen uit de ‘Oceanic‘ serie.

Alle rechten voorbehouden – Ronald Hunter Paintings

 

SOLD
 

Beschrijving

XL Modern Schilderij – Wave in Square. Hand geschilderd door Ronald Hunter. Acrylverf, met lichte textuur.

XL modern schilderij – Een uitgebalanceerde compositie van lichtblauwe en bruine, frisse kleuren die een gevoel van onder water zetten creëren. Ronald heeft verschillende technieken gebruikt om een kunstwerk te maken dat zich langzaam in de loop van de tijd openbaart. De lagen acrylverf, textuur en kleine stippen van kleur geven dit schilderij een interessante wending.

Dit is een uniek schilderij, ontworpen en geschilderd door Ronald Hunter. Alle schilderijen zijn gesigneerd aan voor- en achterkant. Tevens ontvang je een officieel Ronald Hunter certificaat van echtheid – bevestigd aan de achterkant van het schilderij.  

Je ontvangt dit schilderij klaar om op te hangen, het katoen is gespannen op een houten frame met een haak aan de achterkant. 

Indien je het schilderij wilt inlijsten, we bieden hoge kwaliteit lijsten aan Bekijk onze lijsten hier.

Bestellingen worden meerdere malen per week verzonden. Geef 3-5 werkdagen de tijd om de zending van jouw schilderij voor te bereiden. Lees alles over ons zending- en retour beleid in onze FAQ pagina.         

Wil je op de hoogte blijven van Ronald’s werk en projecten? Volg hem dan op Instagram! Dan ben je ook als eerste op de hoogte van promoties.

Alle rechten voorbehouden – Ronald Hunter Paintings