xl landschap schilderij
xl landschap schilderij
XL Floating Landscape (150x100cm)
XL Floating Landscape (150x100cm)
XL Floating Landscape (150x100cm)
XL Floating Landscape (150x100cm)
XL Floating Landscape (150x100cm)
The Blue Lagoon XL (120x120 cm)
 

XL Floating Landscape (150x100cm)

1,399.00

Een uitgebalanceerde compositie van grijs, blauw en zwart, met organische vormen. Het frisse, minimalistische gevoel van dit schilderij past in ieder interieur.

Je ontvangt dit schilderij klaar om op te hangen .

Wil je het schilderij inlijsten? – Voeg lijst toe

Dit schilderij wordt op bestelling gemaakt door Ronald Hunter. Lees meer over schilderijen in opdracht hier.

Lees alles over ons zending- en retourbeleid hier .

Alle rechten voorbehouden – Ronald Hunter Paintings

 

Beschrijving

XL Landschap schilderij: Floating Landscape. Hand geschilderd door Ronald Hunter. Acryl verf, met lichte textuur.

XL Floating Landscape -Een uitgebalanceerde compositie van grijs, blauw en zwart, die doet denken aan de skyline van een stad. We kunnen u verzekeren dat het frisse, minimale gevoel van dit schilderij een aanvulling is op elk interieur. Dit prachtige modern landschap schilderij bestaat uit vele lagen acrylverf, waardoor het diepte en textuur toevoegt. Dit schilderij wordt op bestelling gemaakt. Je schilderij zal qua stijl en kleur sterk op dit werk lijken. Ronald maakt dit schilderij binnen 1-2 weken. Nu verkrijgbaar in de officiële Ronald Hunter webshop.

Dit is een origineel schilderij, ontworpen en geschilderd door Ronald Hunter. Alle schilderijen zijn gesigneerd aan voor- en achterkant. Tevens ontvang je een officieel Ronald Hunter certificaat van echtheid – bevestigd aan de achterkant van het schilderij.  

Je ontvangt dit schilderij klaar om op te hangen, het katoen is gespannen op een houten frame met een haak aan de achterkant. 

Lijsten en verzending

Dit schilderij is exclusief hoge kwaliteit lijst Bekijk onze lijsten hier.

Bestellingen worden meerdere malen per week verzonden. Geef 3-5 werkdagen de tijd om de zending van jouw schilderij voor te bereiden. Lees alles over ons zending- en retour beleid in onze FAQ pagina.         

Wil je op de hoogte blijven van Ronald’s werk en projecten? Volg hem dan op Instagram! Dan ben je ook als eerste op de hoogte van promoties.

Alle rechten voorbehouden – Ronald Hunter Paintings

Over de kunstenaar

Ronald Hunter werkte vele jaren als grafisch ontwerper totdat hij de volledige overstap maakte naar schilderen. Als gevolg van zijn achtergrond hebben de kleurrijke, levendige schilderijen van Ronald een uitgesproken grafische stijl. Inspiratie vindt hij vooral in lagen straatposters, die hun eigen abstracte composities van kleuren en vormen creëren als ze op elkaar worden geplaatst en afgescheurd in stedelijke ruimtes.

Ronald streeft er in feite naar om dit effect in zijn schilderijen te bereiken door middel van meerdere lagen verf en textuur en door het gebruik van typografie. Elk stuk is daarom uniek van het volgende en roept zijn eigen sfeer op door kleur, textuur en gevoel voor diepte.

Zijn werk is vooral bedoeld om deze sfeer naar de omringende ruimte te brengen en een sfeer van energie of rust te creëren, afhankelijk van het kunstwerk.