XL Neon Pop Art Lines (180x90cm)

999.00

Durf XL te gaan met Neon Pop Art Lines. Helder neon oranje en roze combineren goed met lichtblauw in dit abstracte kunstwerk. Deze opvallende kleuren kunnen een mooie statement maken bij u thuis. Lichte textuur geeft dit kunstwerk een interessante twist.

Je ontvangt dit schilderij klaar om op te hangen .

Wil je het schilderij inlijsten? – Voeg lijst toe

Orders worden meerdere malen per week verzonden. Hou aub rekening met 3-5 werkdagen om de zending voor te bereiden. Lees alles over ons zending- en retourbeleid hier .

Alle rechten voorbehouden – Ronald Hunter Paintings

 

Op voorraad

 

Beschrijving

XL Abstract Schilderij – Neon Pop Art Lines. Hand geschilderd door Ronald Hunter. Acrylverf, met lichte textuur.

XL Abstract Schilderij Neon Pop Art Lines – Durf XL te gaan met neon pop-art lines. Helder neon oranje en roze combineren goed met lichtblauw in dit abstracte kunstwerk. Deze opvallende kleuren kunnen een mooie statement maken bij u thuis. Lichte textuur geeft dit kunstwerk een interessante twist.

Dit is een uniek schilderij, ontworpen en geschilderd door Ronald Hunter. Alle schilderijen zijn gesigneerd aan voor- en achterkant. Tevens ontvang je een officieel Ronald Hunter certificaat van echtheid – bevestigd aan de achterkant van het schilderij.  

Je ontvangt dit schilderij klaar om op te hangen, het katoen is gespannen op een houten frame met een haak aan de achterkant. 

Indien je het schilderij wilt inlijsten, we bieden hoge kwaliteit lijsten aan Bekijk onze lijsten hier.

Bestellingen worden meerdere malen per week verzonden. Geef 3-5 werkdagen de tijd om de zending van jouw schilderij voor te bereiden. Lees alles over ons zending- en retour beleid in onze FAQ pagina.         

Wil je op de hoogte blijven van Ronald’s werk en projecten? Volg hem dan op Instagram! Dan ben je ook als eerste op de hoogte van promoties.

Alle rechten voorbehouden – Ronald Hunter Paintings