xl abstract kunstwerk
xl abstract kunstwerk
Mr Greenfield Blue Sky - Incl. Lijst (125x125cm)
Mr Greenfield Blue Sky - Incl. Lijst (125x125cm)
Mr Greenfield Blue Sky - Incl. Lijst (125x125cm)
Traffic Pink & Warm Yellow - Incl. Lijst (85x85)
 

Mr Greenfield Blue Sky – Incl. Lijst (125x125cm)

1,299.00

Een abstracte compositie van blauw, groen en wit, die doet denken aan een open horizon. Dit abstracte schilderij is gemaakt met vele lagen acrylverf, waardoor er diepte en textuur is ontstaan.

Dit schilderij is inclusief wit houten baklijst.

Je ontvangt dit schilderij klaar om op te hangen .

Lees alles over ons zending- en retourbeleid hier .

Alle rechten voorbehouden – Ronald Hunter Paintings

Op voorraad

 

Beschrijving

XL Abstract Kunstwerk – Mr Greenfield Blue Sky. Hand painted by Ronald Hunter. Acrylic paint, with light texture.

XL Abstract Kunstwerk – Mr Greenfield Blue Sky. Een abstracte compositie van blauw, groen en wit, die doet denken aan een open horizon. Door de bubbels in het schilderij heeft het ook nog een extra gevoel van diepte. Dit abstract landschap is gemaakt met vele lagen acrylverf, waardoor er diepte en textuur is ontstaan. Dit schilderij wordt op bestelling gemaakt. Je schilderij zal qua stijl en kleur sterk op dit werk lijken. Ronald maakt dit schilderij binnen 1-2 weken.

Dit is een origineel schilderij, ontworpen en geschilderd door Ronald Hunter. Alle schilderijen zijn gesigneerd aan voor- en achterkant. Tevens ontvang je een officieel Ronald Hunter certificaat van echtheid – bevestigd aan de achterkant van het schilderij.  

Je ontvangt dit schilderij klaar om op te hangen, het katoen is gespannen op een houten frame met een haak aan de achterkant. 

Lijsten en verzending

Dit schilderij is inclusief hoge kwaliteit lijst Bekijk onze lijsten hier.

Bestellingen worden meerdere malen per week verzonden. Geef 3-5 werkdagen de tijd om de zending van jouw schilderij voor te bereiden. Lees alles over ons zending- en retour beleid in onze FAQ pagina.         

Wil je op de hoogte blijven van Ronald’s werk en projecten? Volg hem dan op Instagram! Dan ben je ook als eerste op de hoogte van promoties.

Alle rechten voorbehouden – Ronald Hunter Paintings

Over de kunstenaar

Ronald Hunter werkte vele jaren als grafisch ontwerper totdat hij de volledige overstap maakte naar schilderen. Als gevolg van zijn achtergrond hebben de kleurrijke, levendige schilderijen van Ronald een uitgesproken grafische stijl. Inspiratie vindt hij vooral in lagen straatposters, die hun eigen abstracte composities van kleuren en vormen creëren als ze op elkaar worden geplaatst en afgescheurd in stedelijke ruimtes.

Ronald streeft er in feite naar om dit effect in zijn schilderijen te bereiken door middel van meerdere lagen verf en textuur en door het gebruik van typografie. Elk stuk is daarom uniek van het volgende en roept zijn eigen sfeer op door kleur, textuur en gevoel voor diepte.

Zijn werk is vooral bedoeld om deze sfeer naar de omringende ruimte te brengen en een sfeer van energie of rust te creëren, afhankelijk van het kunstwerk.

Extra informatie

Lijst opties

Met Lijst