wit schilderij
wit schilderij
White on White - Incl. Lijst
White on White - Incl. Lijst
White on White - Incl. Lijst
Boiling Bubbles Original XL (100x150 cm)
 

White on White – Incl. Lijst

Een minimalistisch ontwerp, voornamelijk wit, met hints van blauw en geel. Met snelle penseelstreken en door meerdere lagen verf en textuur wil Ronald een gevoel van diepte creëren. Dit elegante kunstwerk is gegarandeerd een mooie aanvulling op je interieur.

Dit abstracte kunstwerk wordt geleverd met een natuurlijk eiken lijst (gemaakt van hout).

Je ontvangt dit schilderij klaar om op te hangen .

Dit schilderij wordt op bestelling gemaakt door Ronald Hunter. Lees meer over schilderijen in opdracht hier.

Kies je gewenste formaat in het keuzemenu.

Lees alles over ons zending- en retourbeleid hier .

Alle rechten voorbehouden – Ronald Hunter Paintings

 

Wissen
EAN: N/A Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: , ,
 

Beschrijving

Wit schilderij – White on White incl. Lijst Hand geschilderd door Ronald Hunter. Acrylverf, met lichte textuur.

White on White. Wit schilderij, inclusief lijst. Een minimalistisch ontwerp, voornamelijk wit, met hints van blauw en geel. Met snelle penseelstreken en door meerdere lagen verf en textuur wil Ronald een gevoel van diepte creëren. Hierdoor zal dit elegante kunstwerk een mooie aanvulling zijn op uw interieur. Dit schilderij wordt op bestelling gemaakt. Je schilderij zal qua stijl en kleur sterk op dit werk lijken. Kies je gewenste formaat in het keuzemenu en Ronald maakt dit schilderij binnen 1-2 weken.

Dit is een uniek schilderij, ontworpen en geschilderd door Ronald Hunter. Alle schilderijen zijn gesigneerd aan voor- en achterkant. Tevens ontvang je een officieel Ronald Hunter certificaat van echtheid – bevestigd aan de achterkant van het schilderij.  

Je ontvangt dit schilderij klaar om op te hangen, het katoen is gespannen op een houten frame met een haak aan de achterkant. 

Bestellingen worden meerdere malen per week verzonden. Geef 3-5 werkdagen de tijd om de zending van jouw schilderij voor te bereiden. Lees alles over ons zending- en retour beleid in onze FAQ pagina.         

Wil je op de hoogte blijven van Ronald’s werk en projecten? Volg hem dan op Instagram! Dan ben je ook als eerste op de hoogte van promoties.

Alle rechten voorbehouden – Ronald Hunter Paintings