vrouwelijk portret met lijst
vrouwelijk portret met lijst
Close Your Eyes Blue XL - Incl Frame (125x125 cm)
Close Your Eyes Blue XL - Incl Frame (125x125 cm)
Close Your Eyes Blue XL - Incl Frame (125x125 cm)
 

Close Your Eyes Blue XL – Incl Frame (125×125 cm)

2,899.00

‘Pop Art Girl’ is een serie schilderijen waarin Ronald een vrouwelijk portret mixt met typografische vormen, dit statement piece zal prachtig staan in uw huis. Hij gebruikt veel lagen acrylverf en textuur om te diepte te creëren.

Het schilderij is inclusief zwarte baklijst (gemaakt van hout).

Je ontvangt dit schilderij klaar om op te hangen .

Lees alles over ons zending- en retourbeleid hier .

Alle rechten voorbehouden – Ronald Hunter Paintings

Op voorraad

 

Beschrijving

Vrouwelijk Portret met lijst – Close Your Eyes Blue XL. Hand geschilderd door Ronald Hunter. Acrylverf op canvas.

Vrouwelijk Portret met lijst –  Ronald gebruikt graag grafische elementen in zijn schilderijen vanwege zijn achtergrond in commerciële advertenties. ‘Pop Art Girl’ is een serie schilderijen waarin hij een vrouwelijk portret mixt met typografische vormen, dit statement piece zal prachtig staan in uw huis. Ronald gebruikt veel lagen acrylverf en textuur om diepte te creëren. Speelse typografische vormen worden één geheel met het portret, die in harde lijnen is neer gezet. 

Dit is een uniek schilderij, ontworpen en geschilderd door Ronald Hunter. Alle schilderijen zijn gesigneerd aan voor- en achterkant. Tevens ontvang je een officieel Ronald Hunter certificaat van echtheid – bevestigd aan de achterkant van het schilderij.  

Je ontvangt dit schilderij klaar om op te hangen, het katoen is gespannen op een houten frame met een haak aan de achterkant. 

het schilderij is inclusief hoge kwaliteit lijst Bekijk onze lijsten hier.

Bestellingen worden meerdere malen per week verzonden. Geef 3-5 werkdagen de tijd om de zending van jouw schilderij voor te bereiden. Lees alles over ons zending- en retour beleid in onze FAQ pagina.         

Wil je op de hoogte blijven van Ronald’s werk en projecten? Volg hem dan op Instagram! Dan ben je ook als eerste op de hoogte van promoties.

Alle rechten voorbehouden – Ronald Hunter Paintings