Sale!
 

Typopop in Blue – Incl Lijst (95x95cm)

649.00 579.00

Met een achtergrond in grafisch ontwerp speelt Ronald graag met typografische vormen. Voor dit schilderij koos hij voor en fris kleurenpalet van blauw en geel.

Dit originele schilderij wordt geleverd met een lichtblauwe lijst, passend bij de stijl van het kunstwerk.

Je ontvangt dit schilderij klaar om op te hangen .

Orders worden meerdere malen per week verzonden. Hou aub rekening met 3-5 werkdagen om de zending voor te bereiden. Lees alles over ons zending- en retourbeleid hier .

Alle rechten voorbehouden – Ronald Hunter Paintings

Op voorraad

 

Beschrijving

Koop Kunst op Kantoor- High Rise. Hand geschilderd door Ronald Hunter. Acrylverf, met lichte textuur.

Koop Kunst op Kantoor- Met een achtergrond in grafisch ontwerp speelt Ronald graag met typografische vorm. Voor dit schilderij koos hij een frisse kleurensamenstelling van blauw en geel. Het originele kunstwerk wordt geleverd met een op maat geschilderd lichtblauw frame, passend bij de stijl van het kunstwerk.

Dit is een uniek schilderij, ontworpen en geschilderd door Ronald Hunter. Alle schilderijen zijn gesigneerd aan voor- en achterkant. Tevens ontvang je een officieel Ronald Hunter certificaat van echtheid – bevestigd aan de achterkant van het schilderij.  

Je ontvangt dit schilderij klaar om op te hangen, het katoen is gespannen op een houten frame met een haak aan de achterkant. 

Indien je het schilderij wilt inlijsten, we bieden hoge kwaliteit lijsten aan Bekijk onze lijsten hier.

Bestellingen worden meerdere malen per week verzonden. Geef 3-5 werkdagen de tijd om de zending van jouw schilderij voor te bereiden. Lees alles over ons zending- en retour beleid in onze FAQ pagina.         

Wil je op de hoogte blijven van Ronald’s werk en projecten? Volg hem dan op Instagram! Dan ben je ook als eerste op de hoogte van promoties.

Alle rechten voorbehouden – Ronald Hunter Paintings