Sunny & Square Blue (180x90cm)

850.00

Twee in een! Dit tweetal schilderijen is complementair aan elkaar, maar kan ook als afzonderlijke stukken worden gebruikt om je persoonlijke stijl of inrichting aan te passen. Lagen acrylverf en textuur geven het schilderij een interessante wending. Dit minimalistische stuk brengt rust in de kamer en past zich gemakkelijk aan uw interieurstijl aan.

Je ontvangt dit schilderij klaar om op te hangen .

Wil je het schilderij inlijsten? – Voeg lijst toe

Dit schilderij wordt speciaal voor jou gemaakt. Na het plaatsen van de bestelling, maakt Ronald het schilderij binnen 1-2 weken. Je ontvangt foto’s van het schilderij ter acceptatie. Als je niet tevreden bent met het eindresultaat, kun je de bestelling annuleren. Je ontvangt dan het volledige aankoopbedrag terug.

Lees alles over ons zending- en retourbeleid hier .

Alle rechten voorbehouden – Ronald Hunter Paintings

Op voorraad

 

Beschrijving

Tweedelig Abstract Schilderij – Sunny & Square Blue. Hand geschilderd door Ronald Hunter. Acryl verf, met lichte textuur.

Tweedelig Abstract Schilderij Sunny & Square Blue – Dit tweetal schilderijen is complementair aan elkaar, maar kan ook als afzonderlijke stukken worden gebruikt om je persoonlijke stijl of inrichting aan te passen. Lagen acrylverf en textuur geven het schilderij een interessante wending. Dit minimalistische stuk brengt rust in de kamer en past zich gemakkelijk aan uw interieurstijl aan.

Dit is een uniek schilderij, ontworpen en geschilderd door Ronald Hunter. Alle schilderijen zijn gesigneerd aan voor- en achterkant. Tevens ontvang je een officieel Ronald Hunter certificaat van echtheid – bevestigd aan de achterkant van het schilderij.  Elk schilderij is 90 x 90. 

Je ontvangt dit schilderij klaar om op te hangen, het katoen is gespannen op een houten frame met een haak aan de achterkant. 

Indien je het schilderij wilt inlijsten, we bieden hoge kwaliteit lijsten aan Bekijk onze lijsten hier.

Bestellingen worden meerdere malen per week verzonden. Geef 3-5 werkdagen de tijd om de zending van jouw schilderij voor te bereiden. Lees alles over ons zending- en retour beleid in onze FAQ pagina.         

Wil je op de hoogte blijven van Ronald’s werk en projecten? Volg hem dan op Instagram! Dan ben je ook als eerste op de hoogte van promoties.

Alle rechten voorbehouden – Ronald Hunter Paintings

Extra informatie

Prioriteit Feed Manager

2