The Blonde – Incl. Lijst (95×95 cm)

1,649.00

Geïnspireerd door de Pop Art-beweging en het werk van Andy Warhol, dit statement piece zal prachtig staan in uw huis. Ronald gebruikt veel lagen acrylverf en textuur om diepte te creëren. Speelse typografische vormen worden één geheel met het portret, die in harde lijnen is neer gezet. Slechts de helft van het gezicht is zichtbaar, waardoor de andere helft tot uw verbeelding spreekt. Dit schilderij wordt geleverd met een houten zwevend frame, deels neon roze geverfd om te passen bij de stijl van het kunstwerk.

Je ontvangt dit schilderij klaar om op te hangen .

Dit schilderij wordt op bestelling gemaakt. Na het plaatsen van de bestelling, maakt Ronald het schilderij binnen 1-2 weken. U ontvangt foto’s van het schilderij ter acceptatie. Als u niet tevreden bent met het eindresultaat, kunt u de bestelling annuleren. U ontvangt dan het volledige aankoopbedrag terug.

Orders worden meerdere malen per week verzonden. Hou aub rekening met 3-5 werkdagen om de zending voor te bereiden. Lees alles over ons zending- en retourbeleid hier .

Alle rechten voorbehouden – Ronald Hunter Paintings

Op voorraad

Code EAN: 9503918561270 Categorieën: , , ,
 

Beschrijving

Pop Art Kopen van Ronald Hunter: The Blond. Hand geschilderd door Ronald Hunter. Acryl verf, met lichte textuur.

Pop Art kopen kan nu direct bij de kunstenaar. Geïnspireerd door de Pop Art-beweging en het werk van Andy Warhol, dit statement piece zal prachtig staan in uw huis. U kunt zien dat Ronald met typografische vormen speelde. Bovenop tekent hij een gezicht, met harde lijnen, grof geverfd. Slechts de helft is zichtbaar, waardoor de andere helft tot uw verbeelding spreekt. Dit schilderij wordt geleverd met een houten frame, deels roze geverfd om te passen bij de stijl van het kunstwerk. Dit schilderij wordt op bestelling gemaakt. Je schilderij zal daarom qua stijl en kleur sterk op dit werk lijken. Oftewel, kies je gewenste formaat in het keuzemenu en Ronald maakt dit schilderij binnen 1-2 weken.

Dit is een origineel schilderij, ontworpen en geschilderd door Ronald Hunter. Alle schilderijen zijn gesigneerd aan voor- en achterkant. Tevens ontvang je een officieel Ronald Hunter certificaat van echtheid – bevestigd aan de achterkant van het schilderij.  

Je ontvangt dit schilderij klaar om op te hangen, het katoen is gespannen op een houten frame met een haak aan de achterkant. 

Lijsten en verzending

Dit schilderij is exclusief hoge kwaliteit lijst Bekijk onze lijsten hier.

Bestellingen worden meerdere malen per week verzonden. Geef 3-5 werkdagen de tijd om de zending van jouw schilderij voor te bereiden. Lees alles over ons zending- en retour beleid in onze FAQ pagina.         

Wil je op de hoogte blijven van Ronald’s werk en projecten? Volg hem dan op Instagram! Dan ben je ook als eerste op de hoogte van promoties.

Alle rechten voorbehouden – Ronald Hunter Paintings

Over de kunstenaar

Ronald Hunter werkte vele jaren als grafisch ontwerper totdat hij de volledige overstap maakte naar schilderen. Als gevolg van zijn achtergrond hebben de kleurrijke, levendige schilderijen van Ronald een uitgesproken grafische stijl. Inspiratie vindt hij vooral in lagen straatposters, die hun eigen abstracte composities van kleuren en vormen creëren als ze op elkaar worden geplaatst en afgescheurd in stedelijke ruimtes.

Ronald streeft er in feite naar om dit effect in zijn schilderijen te bereiken door middel van meerdere lagen verf en textuur en door het gebruik van typografie. Elk stuk is daarom uniek van het volgende en roept zijn eigen sfeer op door kleur, textuur en gevoel voor diepte.

Zijn werk is vooral bedoeld om deze sfeer naar de omringende ruimte te brengen en een sfeer van energie of rust te creëren, afhankelijk van het kunstwerk.