XL Yellow Panels (180x90cm)

1,149.00

Een van de favoriete stijlen van Ronald is de serie ‘Panels’, dit idee kwam van een enorme tafel waar hij aan werkte met grote houten panelen. Door middel van meerdere lagen verf en textuur wil hij een gevoel van diepte creëren – er is altijd iets nieuws te ontdekken in dit kunstwerk.

Je ontvangt dit schilderij klaar om op te hangen .

Wil je het schilderij inlijsten? – Voeg lijst toe

Dit schilderij wordt speciaal voor jou gemaakt. Na het plaatsen van de bestelling, maakt Ronald het schilderij binnen 1-2 weken. Aanpassingen zijn hierbij mogelijk. Je ontvangt foto’s van het schilderij ter acceptatie en alleen na goedkeuring wordt het verzonden. Mocht je niet tevreden zijn bij het eindresultaat, dan kun je de bestelling annuleren. Je ontvangt dan het volledige aankoopbedrag terug.

Bekijk ook de andere schilderijen uit de ‘Panels‘ serie.

Lees alles over ons zending- en retourbeleid hier .

Alle rechten voorbehouden – Ronald Hunter Paintings

 

Op voorraad

 

Beschrijving

Schilderij Extra Groot: XL Yellow Panels. Hand geschilderd door Ronald Hunter. Acryl verf, met lichte textuur.

Schilderij extra groot – Een van Ronald’s favoriete stijlen is de serie ‘Panels’, dit idee kwam van een enorme tafel waar hij aan werkte met grote houten panelen. Door middel van meerdere lagen verf en textuur wil hij een gevoel van diepte creëren. Dit kunstwerk wordt op bestelling gemaakt. Je schilderij zal qua stijl en kleur sterk op dit werk lijken. Ronald maakt dit schilderij binnen 1-2 weken.

Dit is een uniek schilderij, ontworpen en geschilderd door Ronald Hunter. Alle schilderijen zijn gesigneerd aan voor- en achterkant. Tevens ontvang je een officieel Ronald Hunter certificaat van echtheid – bevestigd aan de achterkant van het schilderij.  

Je ontvangt dit schilderij klaar om op te hangen, het katoen is gespannen op een houten frame met een haak aan de achterkant. 

Indien je het schilderij wilt inlijsten, we bieden hoge kwaliteit lijsten aan Bekijk onze lijsten hier.

Bestellingen worden meerdere malen per week verzonden. Geef 3-5 werkdagen de tijd om de zending van jouw schilderij voor te bereiden. Lees alles over ons zending- en retour beleid in onze FAQ pagina.         

Wil je op de hoogte blijven van Ronald’s werk en projecten? Volg hem dan op Instagram! Dan ben je ook als eerste op de hoogte van promoties.

Alle rechten voorbehouden – Ronald Hunter Paintings