Crossing Border (150x90cm)

Een uitgebalanceerde compositie van roze en wit. Het frisse, minimalistische gevoel van dit schilderij past in ieder interieur. Dit prachtige schilderij bestaat uit vele lagen acryl verf, waardoor het diepte en textuur toevoegt.

Je ontvangt dit schilderij klaar om op te hangen .

Wil je het schilderij inlijsten? – Voeg lijst toe

Bestellingen worden meerdere malen per week verzonden. Geef 3-5 werkdagen de tijd om de zending van jouw schilderij voor te bereiden.

Lees alles over ons zending- en retourbeleid hier .

Alle rechten voorbehouden – Ronald Hunter Paintings

SOLD
 

Beschrijving

Roze Abstract Schilderij: Crossing Border. Hand geschilderd door Ronald Hunter. Acryl verf, met lichte textuur.

Roze Abstract Schilderij – Crossing Border – Een uitgebalanceerde compositie van roze en wit , die doet denken aan mensen die langs elkaar lopen. We kunnen u verzekeren dat het frisse, minimale gevoel van dit schilderij een aanvulling is op elk interieur. Dit roze abstracte schilderij bestaat uit vele lagen acrylverf, waardoor het diepte en textuur toevoegt.

Dit is een uniek schilderij, ontworpen en geschilderd door Ronald Hunter. Alle schilderijen zijn gesigneerd aan voor- en achterkant. Tevens ontvang je een officieel Ronald Hunter certificaat van echtheid – bevestigd aan de achterkant van het schilderij.  

Je ontvangt dit schilderij klaar om op te hangen, het katoen is gespannen op een houten frame met een haak aan de achterkant. 

Indien je het schilderij wilt inlijsten, we bieden hoge kwaliteit lijsten aan Bekijk onze lijsten hier.

Bestellingen worden meerdere malen per week verzonden. Geef 3-5 werkdagen de tijd om de zending van jouw schilderij voor te bereiden. Lees alles over ons zending- en retour beleid in onze FAQ pagina.         

Wil je op de hoogte blijven van Ronald’s werk en projecten? Volg hem dan op Instagram! Dan ben je ook als eerste op de hoogte van promoties.

Alle rechten voorbehouden – Ronald Hunter Paintings