Red Stream – Incl. Lijst (155x65cm)

489.00

Snelle penseelstreken zorgen voor een gevoel van beweging, voor positieve energie die vrij rond stroomt. Dit prachtige abstracte schilderij is gemaakt met vele lagen acrylverf, waardoor er diepte en textuur is ontstaan. Dit prachtige schilderij is ingelijst met een custom rode baklijst.

Je ontvangt dit schilderij klaar om op te hangen .

Orders worden meerdere malen per week verzonden. Hou aub rekening met 3-5 werkdagen om de zending voor te bereiden. Lees alles over ons zending- en retourbeleid hier .

Bekijk ook de andere kunstwerken in de serie ‘Boiling Bubbles’.

Alle rechten voorbehouden – Ronald Hunter Paintings

Op voorraad

 

Beschrijving

Rood Ingelijst Schilderij – Red Boiling Bubbles Stream. Hand geschilderd door Ronald Hunter. Acrylverf, met lichte textuur.

Rood Ingelijst Schilderij – Snelle penseelstreken zorgen voor een gevoel van beweging, voor positieve energie die vrij rond stroomt. Dit prachtige abstracte schilderij is gemaakt met vele lagen acrylverf, waardoor er diepte en textuur is ontstaan. De serie Boiling Bubbles bevat ook nog andere werken, vierkant en verticaal en in verschillende formaten. Bekijk de collectie Boiling Bubbles online, of bezoek de galerie in Rotterdam.

Dit is een uniek schilderij, ontworpen en geschilderd door Ronald Hunter. Alle schilderijen zijn gesigneerd aan voor- en achterkant. Tevens ontvang je een officieel Ronald Hunter certificaat van echtheid – bevestigd aan de achterkant van het schilderij.  

Bestellingen worden meerdere malen per week verzonden. Geef 3-5 werkdagen de tijd om de zending van jouw schilderij voor te bereiden. Lees alles over ons zending- en retour beleid in onze FAQ pagina.         

Wil je op de hoogte blijven van Ronald’s werk en projecten? Volg hem dan op Instagram! Dan ben je ook als eerste op de hoogte van promoties.

Alle rechten voorbehouden – Ronald Hunter Paintings