rood schilderij
rood schilderij
Boiling Bubbles Red (90x110cm)
Boiling Bubbles Red (90x110cm)
Boiling Bubbles Red (90x110cm)
Boiling Bubbles Red (90x110cm)
Boiling Bubbles Red (90x110cm)
Static Grey & Purple (120x80)
 

Boiling Bubbles Red (90x110cm)

449.00

Met rood en roze voelt het alsof dit schilderij van binnenuit gloeit. De lichtbellen stromen vrij rond en creëren een gevoel van beweging. Dit prachtige abstracte schilderij is gemaakt met veel lagen acrylverf, waardoor diepte en textuur worden gecreëerd.

Je ontvangt dit schilderij klaar om op te hangen .

Wil je het schilderij inlijsten? – Voeg lijst toe

Dit schilderij wordt op bestelling gemaakt door Ronald Hunter. Lees meer over schilderijen in opdracht hier.

Bekijk ook de andere kunstwerken in de serie ‘Boiling Bubbles’.

Lees alles over ons zending- en retourbeleid hier .

Alle rechten voorbehouden – Ronald Hunter Paintings

 

Op voorraad

 

Beschrijving

Rood schilderij – Boiling Bubbles Red. Hand geschilderd door Ronald Hunter. Acrylverf, met lichte textuur.

Rood Schilderij – Boiling Bubbles Red – is een onderdeel van de serie Boiling Bubbles. Snelle penseelstreken zorgen voor een gevoel van beweging, voor positieve energie die vrij rond stroomt. Dit prachtige abstracte schilderij is gemaakt met vele lagen acrylverf, waardoor er diepte en textuur is ontstaan. Dit schilderij wordt op bestelling gemaakt door Ronald Hunter. Jouw schilderij zal sterk op het schilderij in de foto’s lijken. Binnen 1-2 weken sturen we foto’s van het nieuwe schilderij, ter goedkeuring. Pas als je helemaal tevreden bent, wordt het schilderij verzonden.

Dit is een uniek schilderij, ontworpen en geschilderd door Ronald Hunter. Alle schilderijen zijn gesigneerd aan voor- en achterkant. Tevens ontvang je een officieel Ronald Hunter certificaat van echtheid – bevestigd aan de achterkant van het schilderij.  

Je ontvangt dit schilderij klaar om op te hangen, het katoen is gespannen op een houten frame met een haak aan de achterkant. 

Lijsten en verzending

Dit schilderij is exclusief hoge kwaliteit lijst Bekijk onze lijsten hier.

Bestellingen worden meerdere malen per week verzonden. Geef 3-5 werkdagen de tijd om de zending van jouw schilderij voor te bereiden. Lees alles over ons zending- en retour beleid in onze FAQ pagina.         

Wil je op de hoogte blijven van Ronald’s werk en projecten? Volg hem dan op Instagram! Dan ben je ook als eerste op de hoogte van promoties.

Alle rechten voorbehouden – Ronald Hunter Paintings

Over de kunstenaar

Ronald Hunter werkte vele jaren als grafisch ontwerper totdat hij de volledige overstap maakte naar schilderen. Als gevolg van zijn achtergrond hebben de kleurrijke, levendige schilderijen van Ronald een uitgesproken grafische stijl. Inspiratie vindt hij vooral in lagen straatposters, die hun eigen abstracte composities van kleuren en vormen creëren als ze op elkaar worden geplaatst en afgescheurd in stedelijke ruimtes.

Ronald streeft er in feite naar om dit effect in zijn schilderijen te bereiken door middel van meerdere lagen verf en textuur en door het gebruik van typografie. Elk stuk is daarom uniek van het volgende en roept zijn eigen sfeer op door kleur, textuur en gevoel voor diepte.

Zijn werk is vooral bedoeld om deze sfeer naar de omringende ruimte te brengen en een sfeer van energie of rust te creëren, afhankelijk van het kunstwerk.