Boiling Bubbles Red (90x110cm)

449.00

Met rood en roze voelt het alsof dit schilderij van binnenuit gloeit. De lichtbellen stromen vrij rond en creëren een gevoel van beweging. Dit prachtige abstracte schilderij is gemaakt met veel lagen acrylverf, waardoor diepte en textuur worden gecreëerd.

Je ontvangt dit schilderij klaar om op te hangen .

Wil je het schilderij inlijsten? – Voeg lijst toe

Dit schilderij wordt op bestelling gemaakt. Na het plaatsen van de bestelling, maakt Ronald het schilderij binnen 1-2 weken. U ontvangt foto’s van het schilderij ter acceptatie. Als u niet tevreden bent met het eindresultaat, kunt u de bestelling annuleren. U ontvangt dan het volledige aankoopbedrag terug.

Lees alles over ons zending- en retourbeleid hier .

Bekijk ook de andere kunstwerken uit de serie ‘Boiling Bubbles’.

Alle rechten voorbehouden – Ronald Hunter Paintings

 

Op voorraad

 

Beschrijving

Rood schilderij – Boiling Bubbles Red. Hand geschilderd door Ronald Hunter. Acrylverf, met lichte textuur.

Rood Schilderij – Boiling Bubbles Red – is een onderdeel van de serie Boiling Bubbles. Snelle penseelstreken zorgen voor een gevoel van beweging, voor positieve energie die vrij rond stroomt. Dit prachtige abstracte schilderij is gemaakt met vele lagen acrylverf, waardoor er diepte en textuur is ontstaan. Dit schilderij wordt op bestelling gemaakt door Ronald Hunter. Jouw schilderij zal sterk op het schilderij in de foto’s lijken. Binnen 1-2 weken sturen we foto’s van het nieuwe schilderij, ter goedkeuring. Pas als je helemaal tevreden bent, wordt het schilderij verzonden.

Dit is een uniek schilderij, ontworpen en geschilderd door Ronald Hunter. Alle schilderijen zijn gesigneerd aan voor- en achterkant. Tevens ontvang je een officieel Ronald Hunter certificaat van echtheid – bevestigd aan de achterkant van het schilderij.  

Je ontvangt dit schilderij klaar om op te hangen, het katoen is gespannen op een houten frame met een haak aan de achterkant. 

Indien je het schilderij wilt inlijsten, we bieden hoge kwaliteit lijsten aan Bekijk onze lijsten hier.

Bestellingen worden meerdere malen per week verzonden. Geef 3-5 werkdagen de tijd om de zending van jouw schilderij voor te bereiden. Lees alles over ons zending- en retour beleid in onze FAQ pagina.         

Wil je op de hoogte blijven van Ronald’s werk en projecten? Volg hem dan op Instagram! Dan ben je ook als eerste op de hoogte van promoties.

Alle rechten voorbehouden – Ronald Hunter Paintings