Lady Orange – Pop Art Girl (90x110cm)

Ronald gebruikt graag grafische elementen in zijn schilderijen vanwege zijn achtergrond als grafisch ontwerper. ‘Pop Art Girl’ is een serie schilderijen waarin hij een vrouwelijk portret vermengt met typografische vorm. Gecombineerd met het neon oranje en het geel kleurenpalet is dit schilderij een waar statement piece.

Je ontvangt dit schilderij klaar om op te hangen “ klaar om op te hangen

Wil je het schilderij inlijsten? – Voeg lijst toe

Orders worden meerdere malen per week verzonden. Hou aub rekening met 3-5 werkdagen om de zending voor te bereiden. Lees alles over ons zending- en retourbeleid hier .

Alle rechten voorbehouden – Ronald Hunter Paintings

SOLD
Artikelnummer: 16A Categorieën: , , ,
 

Beschrijving

Pop Art Girl – Lady Orange. Een prachtig kunstwerk gemaakt door Ronald Hunter. Acryl verf, met lichte textuur.

Prachtig kunstwerk – Ronald gebruikt graag grafische elementen in zijn schilderijen vanwege zijn achtergrond in grafisch ontwerp. ‘Pop Art Girl’ is een serie schilderijen waarin hij een vrouwelijk portret vermengt met typografische vorm. Gecombineerd met het neon oranje en een geel kleurenpalet is dit schilderij een waar statement piece.

Dit is een uniek kunstwerk, ontworpen en geschilderd door Ronald Hunter. Ten eerste zijn alle schilderijen op de voorkant en achterkant gesigneerd (met initialen van de RH). Ook wordt elk schilderij wordt geleverd met een officieel Ronald Hunter-certificaat van echtheid dat aan de achterkant van het schilderij is bevestigd.  

Bovendien ontvang je de illustratie Ready to Hang, het katoenen canvas wordt uitgerekt op een houten frame met een haak aan de achterkant.

Tot slot, voor diegenen die het schilderij willen omlijsten, bieden we lijsten van hoge kwaliteit Bekijk onze lijsten hier.

Bestellingen worden meerdere keren per week verstuurd. Geeft u ons 3-5 werkdagen de tijd om de bestelling voor verzending voor te bereiden. Lees over onze verzend- en retour beleid in onze FAQ pagina. 

Op de hoogte blijven van Ronald’s werk en projecten? Volg hem op Instagram. U bent dan ook als eerste op de hoogte van promoties.            

Alle rechten voorbehouden – Ronald Hunter Paintings