Pop Song (90x90cm)

1,699.00

“Pop Song” is geïnspireerd op de Pop Art-beweging en het werk van Andy Warhol. Dit statement piece zal prachtig staan in uw huis. Ronald gebruikt veel lagen acrylverf en textuur om diepte te creëren. Speelse typografische vormen worden één geheel met het portret, die in harde lijnen is neer gezet.

Je ontvangt dit schilderij klaar om op te hangen .

Wil je het schilderij inlijsten? – Voeg lijst toe

Dit schilderij wordt speciaal voor jou gemaakt. Na het plaatsen van de bestelling, maakt Ronald het schilderij binnen 1-2 weken. Je ontvangt foto’s van het schilderij ter acceptatie. Als je niet tevreden bent met het eindresultaat, kun je de bestelling annuleren. Je ontvangt dan het volledige aankoopbedrag terug.

Bekijk ook de andere portretten uit de Pop Art collectie.

Lees alles over ons zending- en retourbeleid hier .

Alle rechten voorbehouden – Ronald Hunter Paintings

Op voorraad

 

Beschrijving

Popart schilderij van Ronald Hunter: Pop Song. Hand geschilderd door Ronald Hunter. Acryl verf, met neon tinten.

Een popart schilderij kopen kan nu direct bij de kunstenaar. Geïnspireerd door de Pop Art-beweging en het werk van Andy Warhol, dit statement piece zal prachtig staan in uw huis. U kunt zien dat Ronald met typografische vormen speelde. Bovenop tekent hij een gezicht, met harde lijnen, grof geverfd. 

Dit is een origineel schilderij, ontworpen en geschilderd door Ronald Hunter en wordt door hem op bestelling gemaakt. Alle schilderijen zijn gesigneerd aan voor- en achterkant. Tevens ontvang je een officieel Ronald Hunter certificaat van echtheid – bevestigd aan de achterkant van het schilderij.  

Je ontvangt dit schilderij klaar om op te hangen, het katoen is gespannen op een houten frame met een haak aan de achterkant. 

Lijsten en verzending

Dit schilderij is exclusief hoge kwaliteit lijst Bekijk onze lijsten hier.

Bestellingen worden meerdere malen per week verzonden. Geef 3-5 werkdagen de tijd om de zending van jouw schilderij voor te bereiden. Lees alles over ons zending- en retour beleid in onze FAQ pagina.         

Wil je op de hoogte blijven van Ronald’s werk en projecten? Volg hem dan op Instagram! Dan ben je ook als eerste op de hoogte van promoties.

Alle rechten voorbehouden – Ronald Hunter Paintings

Over de kunstenaar

Ronald Hunter werkte vele jaren als grafisch ontwerper totdat hij de volledige overstap maakte naar schilderen. Als gevolg van zijn achtergrond hebben de kleurrijke, levendige schilderijen van Ronald een uitgesproken grafische stijl. Inspiratie vindt hij vooral in lagen straatposters, die hun eigen abstracte composities van kleuren en vormen creëren als ze op elkaar worden geplaatst en afgescheurd in stedelijke ruimtes.

Ronald streeft er in feite naar om dit effect in zijn schilderijen te bereiken door middel van meerdere lagen verf en textuur en door het gebruik van typografie. Elk stuk is daarom uniek van het volgende en roept zijn eigen sfeer op door kleur, textuur en gevoel voor diepte.

Zijn werk is vooral bedoeld om deze sfeer naar de omringende ruimte te brengen en een sfeer van energie of rust te creëren, afhankelijk van het kunstwerk.