popart schilderij
popart schilderij
The Blonde 2021 - Incl. Lijst (95x95cm)
The Blonde 2021 - Incl. Lijst (95x95cm)
The Blonde 2021 - Incl. Lijst (95x95cm)
The Blonde 2021 - Incl. Lijst (95x95cm)
The Blonde 2021 - Incl. Lijst (95x95cm)
Untitled in Yellow - Incl. Lijst (95x115cm)
 

The Blonde 2021 – Incl. Lijst (95x95cm)

1,999.00

Geïnspireerd door de Pop Art-beweging en het werk van Andy Warhol, dit statement piece zal prachtig staan in uw huis. Ronald gebruikt veel lagen acrylverf en textuur om diepte te creëren. Speelse typografische vormen worden één geheel met het portret, die in harde lijnen is neer gezet. Slechts de helft van het gezicht is zichtbaar, waardoor de andere helft tot uw verbeelding spreekt.

Dit schilderij wordt geleverd met een houten zwevend frame, deels neon roze geverfd om te passen bij de stijl van het kunstwerk.

Dit schilderij wordt op bestelling gemaakt door Ronald Hunter. Lees meer over onze schilderijen in opdracht hier.

Je ontvangt dit schilderij klaar om op te hangen .

Bekijk ook de andere portretten uit de Pop Art collectie.

Lees alles over ons zending- en retourbeleid hier .

Alle rechten voorbehouden – Ronald Hunter Paintings

EAN: 9504467649730 Categorieën: , , ,
 

Beschrijving

Popart schilderij van Ronald Hunter: The Blond. Hand geschilderd door Ronald Hunter. Acryl verf, met lichte textuur.

Een popart schilderij kopen kan nu direct bij de kunstenaar. Geïnspireerd door de Pop Art-beweging en het werk van Andy Warhol, dit statement piece zal prachtig staan in uw huis. U kunt zien dat Ronald met typografische vormen speelde. Bovenop tekent hij een gezicht, met harde lijnen, grof geverfd. Slechts de helft is zichtbaar, waardoor de andere helft tot uw verbeelding spreekt. Dit schilderij wordt bovendien geleverd met een houten frame. Deze lijst is deels roze geverfd om te passen bij de stijl van het kunstwerk. 

Dit is een uniek schilderij, ontworpen en geschilderd door Ronald Hunter. Alle schilderijen zijn gesigneerd aan voor- en achterkant. Tevens ontvang je een officieel Ronald Hunter certificaat van echtheid – bevestigd aan de achterkant van het schilderij.  

Je ontvangt dit schilderij klaar om op te hangen, het katoen is gespannen op een houten frame met een haak aan de achterkant. 

Lijsten en verzending

Dit schilderij is inclusief hoge kwaliteit lijst Bekijk onze lijsten hier.

Bestellingen worden meerdere malen per week verzonden. Geef 3-5 werkdagen de tijd om de zending van jouw schilderij voor te bereiden. Lees alles over ons zending- en retour beleid in onze FAQ pagina.         

Wil je op de hoogte blijven van Ronald’s werk en projecten? Volg hem dan op Instagram! Dan ben je ook als eerste op de hoogte van promoties.

Alle rechten voorbehouden – Ronald Hunter Paintings