Neon Girl – Canvas Print – Incl. Lijst (85x125cm)

499.00

“Neon Girl” maakt deel uit van “Pop Art Girl”, een serie schilderijen waarin Ronald Hunter een vrouwelijk portret combineert met typografische vormen. In combinatie met het neon roze is dit kunstwerk een mooi statement.

Dit is een gelimiteerde oplage van 50 stuks . Het kunstwerk is gedrukt op canvas en met de hand bijgewerkt met acrylverf.

Het wordt geleverd met een naturel eiken lijst. Een deel van het frame is roze geverfd om te passen bij de stijl van het kunstwerk.

Canvasformaat: 80 × 120 cm (met lijst: 83 × 123 cm).

U ontvangt het kunstwerk klaar om op te hangen .

Wilt u dit schilderij in een ander formaat ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Lees alles over ons verzendbeleid hier .

Alle rechten voorbehouden – Ronald Hunter Paintings

Op voorraad

 

Beschrijving

Pop Art Schilderij – Neon Girl. Handgeschilderd door Ronald Hunter. Acrylverf op canvas. Origineel werk door Ronald Hunter

Pop Art schilderij | Neon Girl – “Neon Girl” maakt deel uit van “Pop Art Girl”, een serie schilderijen waarin Ronald Hunter een vrouwelijk portret combineert met typografische vormen. In combinatie met neon roze en geel is dit kunstwerk een mooi statement. 

‘Neon Girl’ is gedrukt op canvas (limited editie van 50) en met de hand bijgewerkt met acrylverf. Het wordt geleverd met een natuurlijk eiken zwevende lijst (klaar om op te hangen). Een deel van de lijst  is roze geverfd om te passen bij de stijl van het kunstwerk. Het schilderij is bovendien aan de achterkant genummerd en gesigneerd door de kunstenaar.

Verder ontvang je het artwork klaar om op te hangen, het katoenen canvas is gespannen op een houten frame met een haak aan de achterkant.

Als u dit schilderij in een ander formaat wilt ontvangen, neem dan contact met ons op.

Bestellingen worden eenmaal per week verzonden. Houd daarom rekening met 3-5 werkdagen om de bestelling gereed te maken voor verzending. Lees alles over ons retour- en verzendbeleid in onze FAQ pagina.           

Als je op de hoogte wilt blijven van het werk en project van Ronald, raden we je aan hem te volgen op  Instagram!

Alle rechten voorbehouden – Ronald Hunter Paintings