Pop Art Girl in Green (120x120cm)

Maak kennis met “Pop Art Girl in Green”. Een verbluffende compositie die typografische vorm, kleurblokken en bovenop een portret samenbrengt, grof geschilderd. The Pop Art Girl is geverfd in donkergroen, wat een mooi contrast geeft met de neon oranje en roze achtergrond.

U ontvangt het kunstwerk klaar om op te hangen .

Wilt u het schilderij inlijsten? – Voeg lijst toe

Bekijk ook de andere portretten uit de Pop Art collectie.

Wekelijkse verzending, bestellingen worden eenmaal per week verzonden. Houd rekening met 3-5 werkdagen om de bestelling klaar te maken voor verzending. Lees alles over ons verzendbeleid hier .

Alle rechten voorbehouden – Ronald Hunter Paintings

SOLD
 

Beschrijving

Pop Art Portret – Pop Art Girl in Green. Hand geschilderd door Ronald Hunter. Acrylverf, met lichte textuur.

Pop Art Portret –  Ronald gebruikt graag grafische elementen in zijn schilderijen vanwege zijn achtergrond in commerciële advertenties. ‘Pop Art Girl’ is een serie schilderijen waarin hij een vrouwelijk portret mixt met typografische vormen, dit statement piece zal prachtig staan in uw huis. Ronald gebruikt veel lagen acrylverf en textuur om diepte te creëren. Speelse typografische vormen worden één geheel met het portret, die in harde lijnen is neer gezet. 

Dit is een uniek schilderij, ontworpen en geschilderd door Ronald Hunter. Alle schilderijen zijn gesigneerd aan voor- en achterkant. Tevens ontvang je een officieel Ronald Hunter certificaat van echtheid – bevestigd aan de achterkant van het schilderij.  

Je ontvangt dit schilderij klaar om op te hangen, het katoen is gespannen op een houten frame met een haak aan de achterkant. 

Indien je het schilderij wilt inlijsten, we bieden hoge kwaliteit lijsten aan Bekijk onze lijsten hier.

Bestellingen worden meerdere malen per week verzonden. Geef 3-5 werkdagen de tijd om de zending van jouw schilderij voor te bereiden. Lees alles over ons zending- en retour beleid in onze FAQ pagina.         

Wil je op de hoogte blijven van Ronald’s werk en projecten? Volg hem dan op Instagram! Dan ben je ook als eerste op de hoogte van promoties.

Alle rechten voorbehouden – Ronald Hunter Paintings