pop art gezicht
pop art gezicht
Neon Squares - Pop Art Girl (90x110cm)
Neon Squares - Pop Art Girl (90x110cm)
Neon Squares - Pop Art Girl (90x110cm)
kunst blog
Red Stream - Incl. Lijst (155x65cm)
 

Neon Squares – Pop Art Girl (90x110cm)

Ronald gebruikt graag grafische elementen in zijn schilderijen vanwege zijn achtergrond in grafisch ontwerp. Dit schilderij maakt deel uit van een serie abstracte portretten, waarin hij een vrouwelijk portret mixt met typografische vormen. Gecombineerd met de neon roze maakt dit schilderij een levendig statement.

Je ontvangt dit schilderij klaar om op te hangen .

Wil je het schilderij inlijsten? – Voeg lijst toe

Bekijk ook de andere portretten uit de Pop Art collectie.

Orders worden meerdere malen per week verzonden. Hou aub rekening met 3-5 werkdagen om de zending voor te bereiden. Lees alles over ons zending- en retourbeleid hier .

Alle rechten voorbehouden – Ronald Hunter Paintings

SOLD
 

Beschrijving

Pop Art Gezicht – Neon Squares. Hand geschilderd door Ronald Hunter. Acrylverf, met lichte textuur.

Pop art gezicht. Ronald gebruikt graag grafische elementen in zijn schilderijen vanwege zijn achtergrond in commerciële advertenties. ‘Pop Art Girl’ is een serie schilderijen waarin hij een vrouwelijk portret mixt met typografische vormen. Gecombineerd met de neon roze is dit schilderij een prachtig statement piece.

Dit is een uniek schilderij, ontworpen en geschilderd door Ronald Hunter. Alle schilderijen zijn gesigneerd aan voor- en achterkant. Tevens ontvang je een officieel Ronald Hunter certificaat van echtheid – bevestigd aan de achterkant van het schilderij.  

Je ontvangt dit schilderij klaar om op te hangen, het katoen is gespannen op een houten frame met een haak aan de achterkant. 

Indien je het schilderij wilt inlijsten, we bieden hoge kwaliteit lijsten aan Bekijk onze lijsten hier.

Bestellingen worden meerdere malen per week verzonden. Geef 3-5 werkdagen de tijd om de zending van jouw schilderij voor te bereiden. Lees alles over ons zending- en retour beleid in onze FAQ pagina.         

Wil je op de hoogte blijven van Ronald’s werk en projecten? Volg hem dan op Instagram! Dan ben je ook als eerste op de hoogte van promoties.

Alle rechten voorbehouden – Ronald Hunter Paintings