Vintage Blue Wonder

Maak kennis met “Vintage Blue Wonder”. Een verbluffend abstract portret dat typografische vormen en kleurblokken samenbrengt. Bovenop een iconisch portret, grof geschilderd. De lichte kleurtonen geven een mooie frisheid aan het kunstwerk.

Je ontvangt dit schilderij klaar om op te hangen .

De lichtblauwe lijst is optioneel. Indien u dit wenst, kunt u het ‘custom frame’ hier bestellen – Voeg lijst toe 

Dit schilderij wordt speciaal voor jou gemaakt. Kies je gewenste formaat in het keuzemenu.

Na het plaatsen van de bestelling, maakt Ronald het schilderij binnen 1-2 weken. Je ontvangt foto’s van het schilderij ter acceptatie. Als je niet tevreden bent met het eindresultaat, kun je de bestelling annuleren. Je ontvangt dan het volledige aankoopbedrag terug.

Lees alles over ons zending- en retourbeleid hier .

Alle rechten voorbehouden – Ronald Hunter Paintings

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: , ,
 

Beschrijving

Originele Pop Art – Vintage Blue Wonder. Hand geschilderd door Ronald Hunter. Acrylverf, met lichte textuur.

Maak kennis met dit originele pop art schilderij “Vintage Blue Wonder” Een verbluffend abstract portret dat typografische vormen en kleurblokken samenbrengt. Op de top een portret, grof geschilderd. Ronald gebruikte een kleurencombinatie van blauw en geel / limoengroen om een mooie frisheid in de kamer te brengen. Niet alleen is dit originele schilderij beschikbaar, je kunt ook een aangepast blauw frame toevoegen als je dat wilt. Klik gewoon op ‘lijst toevoegen’ en kies uw optie. Dit schilderij wordt op bestelling gemaakt. Je schilderij zal qua stijl en kleur sterk op dit werk lijken. Kies je gewenste formaat in het keuzemenu en Ronald maakt dit schilderij binnen 1-2 weken.

Dit is een uniek schilderij, ontworpen en geschilderd door Ronald Hunter. Alle schilderijen zijn gesigneerd aan voor- en achterkant. Tevens ontvang je een officieel Ronald Hunter certificaat van echtheid – bevestigd aan de achterkant van het schilderij.  

Je ontvangt dit schilderij klaar om op te hangen, het katoen is gespannen op een houten frame met een haak aan de achterkant. 

Indien je het schilderij wilt inlijsten, we bieden hoge kwaliteit lijsten aan Bekijk onze lijsten hier.

Bestellingen worden meerdere malen per week verzonden. Geef 3-5 werkdagen de tijd om de zending van jouw schilderij voor te bereiden. Lees alles over ons zending- en retour beleid in onze FAQ pagina.         

Wil je op de hoogte blijven van Ronald’s werk en projecten? Volg hem dan op Instagram! Dan ben je ook als eerste op de hoogte van promoties.

Alle rechten voorbehouden – Ronald Hunter Paintings