Northern Lights (140x70cm)

399.00

‘Aurora Borealis’, het prachtige lichtfenomeen, inspireerde Ronald om dit schilderij te maken. Hij heeft veel lagen acrylverf gebruikt om diepte en textuur te creëren.

Je ontvangt dit schilderij klaar om op te hangen .

Wil je het schilderij inlijsten? – Voeg lijst toe

Dit schilderij wordt speciaal voor jou gemaakt. Na het plaatsen van de bestelling, maakt Ronald het schilderij binnen 1-2 weken. Aanpassingen zijn hierbij mogelijk. Je ontvangt foto’s van het schilderij ter acceptatie en alleen na goedkeuring wordt het verzonden. Mocht je niet tevreden zijn bij het eindresultaat, dan kun je de bestelling annuleren. Je ontvangt dan het volledige aankoopbedrag terug.

Lees alles over ons zending- en retourbeleid hier .

Alle rechten voorbehouden – Ronald Hunter Paintings

Op voorraad

 

Beschrijving

Licht Schilderij – Northern Lights. Hand geschilderd door Ronald Hunter. Acrylverf, met lichte textuur.

Licht Schilderij – Northern Lights. ‘Aurora Borealis’, het prachtige lichtfenomeen, inspireerde mij om dit schilderij te maken. Lagen acrylverf en textuur geven het schilderij een interessante wending. Dit minimalistische stuk brengt rust in de kamer en past zich gemakkelijk aan uw interieurstijl aan. Dit schilderij wordt op bestelling gemaakt. Je schilderij zal qua stijl en kleur sterk op dit werk lijken. Ronald maakt dit schilderij binnen 1-2 weken.

Dit is een uniek schilderij, ontworpen en geschilderd door Ronald Hunter. Alle schilderijen zijn gesigneerd aan voor- en achterkant. Tevens ontvang je een officieel Ronald Hunter certificaat van echtheid – bevestigd aan de achterkant van het schilderij. Koop kunst online, of kom langs bij de galerie in Delfshaven.

Je ontvangt dit schilderij klaar om op te hangen, het katoen is gespannen op een houten frame met een haak aan de achterkant. 

Indien je het schilderij wilt inlijsten, we bieden hoge kwaliteit lijsten aan Bekijk onze lijsten hier.

Bestellingen worden meerdere malen per week verzonden. Geef 3-5 werkdagen de tijd om de zending van jouw schilderij voor te bereiden. Lees alles over ons zending- en retour beleid in onze FAQ pagina.         

Wil je op de hoogte blijven van Ronald’s werk en projecten? Volg hem dan op Instagram! Dan ben je ook als eerste op de hoogte van promoties.

Alle rechten voorbehouden – Ronald Hunter Paintings