Boiling Bubbles Landscape (140x70cm)

399.00

Kijk je ooit eens naar het water en fantaseer je over wat er onder het water ligt? Je weet het nooit zeker tot je erin duikt.

Je ontvangt dit schilderij klaar om op te hangen .

Wil je het schilderij inlijsten? – Voeg lijst toe

Dit schilderij wordt op bestelling gemaakt. Na het plaatsen van de bestelling, maakt Ronald het schilderij binnen 1-2 weken. U ontvangt foto’s van het schilderij ter acceptatie. Als u niet tevreden bent met het eindresultaat, kunt u de bestelling annuleren. U ontvangt dan het volledige aankoopbedrag terug.

Lees alles over ons zending- en retourbeleid hier .

Bekijk ook de andere kunstwerken in de serie ‘Boiling Bubbles’.

Alle rechten voorbehouden – Ronald Hunter Paintings

Op voorraad

 

Beschrijving

Landschap Schilderij Blauw – Boiling Bubbles Landscape. Hand geschilderd door Ronald Hunter. Acrylverf, met lichte textuur.

Landschap Schilderij Blauw – Dit schilderij is een abstracte compositie van blauwe tinten, die doen denken aan een open horizon. Snelle penseelstreken zorgen voor een gevoel van beweging, voor positieve energie die vrij rond stroomt. De serie Boiling Bubbles bevat ook nog andere werken, vierkant en verticaal en in verschillende formaten. Bekijk de collectie Boiling Bubbles online, of bezoek de galerie in Rotterdam. Dit schilderij wordt op bestelling gemaakt. Je schilderij zal qua stijl en kleur sterk op dit werk lijken. Ronald maakt dit schilderij binnen 1-2 weken.

Dit is een uniek schilderij, ontworpen en geschilderd door Ronald Hunter. Alle schilderijen zijn gesigneerd aan voor- en achterkant. Tevens ontvang je een officieel Ronald Hunter certificaat van echtheid – bevestigd aan de achterkant van het schilderij.  

Je ontvangt dit schilderij klaar om op te hangen, het katoen is gespannen op een houten frame met een haak aan de achterkant. 

Indien je het schilderij wilt inlijsten, we bieden hoge kwaliteit lijsten aan Bekijk onze lijsten hier.

Bestellingen worden meerdere malen per week verzonden. Geef 3-5 werkdagen de tijd om de zending van jouw schilderij voor te bereiden. Lees alles over ons zending- en retour beleid in onze FAQ pagina.         

Wil je op de hoogte blijven van Ronald’s werk en projecten? Volg hem dan op Instagram! Dan ben je ook als eerste op de hoogte van promoties.

Alle rechten voorbehouden – Ronald Hunter Paintings