kunst schilderij
kunst schilderij
XL Bright Blue Lines (120x120cm)
XL Bright Blue Lines (120x120cm)
XL Bright Blue Lines (120x120cm)
Red Typopop (140x70cm)
 

XL Bright Blue Lines (120x120cm)

899.00

Droom groots! ‘XL Bright Blue Lines Square’ is een fris en licht schilderij met een minimalistisch design. Acrylverf en lichte textuur op canvas.

Je ontvangt dit schilderij klaar om op te hangen .

Wil je het schilderij inlijsten? – Voeg lijst toe

Dit schilderij wordt op bestelling gemaakt door Ronald Hunter. Lees meer over schilderijen in opdracht hier.

Lees alles over ons zending- en retourbeleid hier .

Alle rechten voorbehouden – Ronald Hunter Paintings

 

Beschrijving

Kunst schilderij “Bright Blue Lines” in acryl verf. Hand geschilderd door Ronald Hunter. Acrylverf, met lichte textuur.

Droom groots! ‘XL Bright Blue Lines’ is een fris en licht schilderij met een minimalistisch design. De lichtblauwe tinten en wit zorgen voor helderheid in je huis. Dit kunst schilderij is gemaakt met veel lagen acrylverf, het creëren van diepte en textuur. Dit schilderij wordt op bestelling gemaakt. Je schilderij zal qua stijl en kleur sterk op dit werk lijken. Ronald maakt dit schilderij binnen 1-2 weken.

Dit is een uniek schilderij, ontworpen en geschilderd door Ronald Hunter. Alle schilderijen zijn gesigneerd aan voor- en achterkant. Tevens ontvang je een officieel Ronald Hunter certificaat van echtheid – bevestigd aan de achterkant van het schilderij.  

Je ontvangt dit schilderij klaar om op te hangen, het katoen is gespannen op een houten frame met een haak aan de achterkant. 

Indien je het schilderij wilt inlijsten, we bieden hoge kwaliteit lijsten aan Bekijk onze lijsten hier.

Bestellingen worden meerdere malen per week verzonden. Geef 3-5 werkdagen de tijd om de zending van jouw schilderij voor te bereiden. Lees alles over ons zending- en retour beleid in onze FAQ pagina.         

Wil je op de hoogte blijven van Ronald’s werk en projecten? Volg hem dan op Instagram! Dan ben je ook als eerste op de hoogte van promoties.

Alle rechten voorbehouden – Ronald Hunter Paintings