Face Study no.4 – Art Print

Dit verkochte kunstwerk op papier is beschikbaar als Art Print. Een mooie compositie van kleur en vorm, elk ontwerp is gemaakt door Ronald Hunter.

We gebruiken hoogwaardig papier (Matte, 240 gr). Het frame op de foto is niet inbegrepen. Je ontvangt dit kunstwerk gerold in een tube. De afbeeldingen laten zien hoe het schilderij er uit ziet in een aluminium frame (zwart).

Wekelijkse verzending: bestellingen worden meerdere malen per week verzonden. Houd rekening met 3-5 werkdagen om de bestelling klaar te maken voor verzending. Lees alles over ons verzendbeleid hier .

Bij aankoop van 3 art prints is verzending gratis.

Alle rechten voorbehouden – Ronald Hunter Paintings

Wissen
Artikelnummer: FS-AP Categorie:
 

Beschrijving

Originele kunst druk – Hoge kwaliteit Art prints. Het origineel is hand geschilderd door Ronald Hunter. 

De Ronald Hunter collectie van kleurrijke kunst op hoogwaardig / acrylpapier (240gr) is ook beschikbaar als kunst druk. Verras je geliefde dit jaar met een origineel kunst geschenk.

Een uitgebalanceerde compositie van kleur en vorm, elk kunstwerk is uniek. 

Het origineel ‘Face Study no.4’ is verkocht, maar geen nood! Deze kunst print op hoge kwaliteit matte papier is zeer vriendelijk voor uw portemonnee. Het perfecte kunst geschenk.

Het kunstwerk is niet klaar om op te hangen, en daarom wordt dit kunstwerk opgerold in een buis verzonden. De afbeeldingen laten zien hoe de print eruit zou zien met een aluminium of houten frame. 

Omdat Ronald enkel hoogwaardige materialen gebruikt, kunnen klanten lang van hun kunst prints genieten.  

Belangrijk om op te merken; nieuwe toevoegingen van de Fine Art-collectie worden regelmatig  toegevoegd. Het is daarom raadzaam de website in de gaten te blijven houden.

Bestellingen worden meerdere malen per week verzonden. Laat u 3-5 werkdagen toe om de bestelling klaar te maken voor verzending. Lees alles over onze voorwaarden en verzendbeleid in onze FAQ pagina.

Op de hoogte blijven van Ronald’s werk en projecten? Volg hem op Instagram! Dan bent u ook als eerste op de hoogte van promoties.

Alle rechten voorbehouden – Ronald Hunter Paintings

Extra informatie

AfmetingenNiet beschikbaar