Black Line Pictures (120x120cm)

1,099.00

Een vleugje kleur om je huis op te warmen. Voor dit schilderij heb ik een stijlvol gebroken wit (of lichtbeige) gecombineerd met donkergrijze en warme ondertoon. De lichtblauwe spetters zorgen voor een speelse twist.

Je ontvangt dit schilderij klaar om op te hangen .

Wil je het schilderij inlijsten? – Voeg lijst toe

Orders worden meerdere malen per week verzonden. Hou aub rekening met 3-5 werkdagen om de zending voor te bereiden. Lees alles over ons zending- en retourbeleid hier .

Alle rechten voorbehouden – Ronald Hunter Paintings

 

Op voorraad

 

Beschrijving

Kunst aan de muur – Black Line Pictures. Hand geschilderd door Ronald Hunter. Acrylverf, met lichte textuur.

Kunst aan de muur – Black Line Pictures – Indrukwekkende wall art als aanvulling op je interieurstijl. Een vleugje kleur om je huis op te warmen. Ronald combineerde niet alleen een stijlvol gebroken wit (of lichtbeige) met donkergrijze en warme ondertoon. Hij voegde ook lichtblauwe spetters toe, die een speelse twist geven.

Dit is een uniek schilderij, ontworpen en geschilderd door Ronald Hunter. Alle schilderijen zijn gesigneerd aan voor- en achterkant. Tevens ontvang je een officieel Ronald Hunter certificaat van echtheid – bevestigd aan de achterkant van het schilderij.  

Je ontvangt dit schilderij klaar om op te hangen, het katoen is gespannen op een houten frame met een haak aan de achterkant. 

Indien je het schilderij wilt inlijsten, we bieden hoge kwaliteit lijsten aan Bekijk onze lijsten hier.

Bestellingen worden meerdere malen per week verzonden. Geef 3-5 werkdagen de tijd om de zending van jouw schilderij voor te bereiden. Lees alles over ons zending- en retour beleid in onze FAQ pagina.         

Wil je op de hoogte blijven van Ronald’s werk en projecten? Volg hem dan op Instagram! Dan ben je ook als eerste op de hoogte van promoties.

Alle rechten voorbehouden – Ronald Hunter Paintings