koop turquoise schilderij
koop turquoise schilderij
Turquoise Lots (80x120cm)
Turquoise Lots (80x120cm)
Turquoise Lots (80x120cm)
Turquoise Lots (80x120cm)
Turquoise Lots (80x120cm)
Static Black & Grey (80x120)
 

Turquoise Lots (80x120cm)

429.00

Een geometrische compositie met contrasterende kleuren; klassiek gebroken wit, zeegroen en mid-grijs – met een vleugje geel. Meerdere lagen acrylverf zorgen voor een gevoel van diepte en creëren een sfeer van rust.

Je ontvangt dit schilderij klaar om op te hangen .

Wil je het schilderij inlijsten? – Voeg lijst toe

Lees alles over ons zending- en retourbeleid hier .

Alle rechten voorbehouden – Ronald Hunter Paintings

EAN: N/A Artikelnummer: 3-JJ Categorieën: , ,
 

Beschrijving

Koop turquoise schilderij – Turquoise Lots. Hand geschilderd door Ronald Hunter. Acrylverf, met lichte textuur.

Koop turquoise schilderij – Turquoise Lots. Een gebalanceerde geometrische compositie met zachte blauwe tinten, omlijnd met donkere lijnen van acrylverf en textuur. Een lichtgroene tint geeft dit schilderij een interessante twist. Dit prachtige abstracte schilderij is gemaakt met vele lagen acrylverf, waardoor er diepte en textuur is ontstaan. Dit schilderij wordt op bestelling gemaakt. Je schilderij zal qua stijl en kleur sterk op dit werk lijken. Ronald maakt dit schilderij binnen 1-2 weken.

Dit is een uniek schilderij, ontworpen en geschilderd door Ronald Hunter. Alle schilderijen zijn gesigneerd aan voor- en achterkant. Tevens ontvang je een officieel Ronald Hunter certificaat van echtheid – bevestigd aan de achterkant van het schilderij.  

Je ontvangt dit schilderij klaar om op te hangen, het katoen is gespannen op een houten frame met een haak aan de achterkant. 

Indien je het schilderij wilt inlijsten, we bieden hoge kwaliteit lijsten aan Bekijk onze lijsten hier.

Bestellingen worden meerdere malen per week verzonden. Geef 3-5 werkdagen de tijd om de zending van jouw schilderij voor te bereiden. Lees alles over ons zending- en retour beleid in onze FAQ pagina.         

Wil je op de hoogte blijven van Ronald’s werk en projecten? Volg hem dan op Instagram! Dan ben je ook als eerste op de hoogte van promoties.

Alle rechten voorbehouden – Ronald Hunter Paintings