Aanbieding!
 

White on White – incl Lijst (125x125cm)

1,149.00 999.00

Geef uw interieurstijl een kleurrijk tintje met dit prachtige grote abstracte schilderij. Een minimalistisch ontwerp, voornamelijk wit, met hints van blauw en geel. Met snelle penseelstreken en door meerdere lagen verf en textuur wil Ronald een gevoel van diepte creëren. Dit elegante schilderij zal uw interieurstijl verfrissen.

Dit extra grote schilderij wordt geleverd met een natuurlijk eiken lijst. Lees meer over onze lijsten hier.

Je ontvangt dit schilderij klaar om op te hangen .

Orders worden meerdere malen per week verzonden. Hou aub rekening met 3-5 werkdagen om de zending voor te bereiden. Lees alles over ons zending- en retourbeleid hier .

Alle rechten voorbehouden – Ronald Hunter Paintings

Op voorraad

 

Beschrijving

Groot Wit Schilderij – White on White – inclusief lijst. Hand geschilderd door Ronald Hunter. Acrylverf, met lichte textuur.

Groot Wit Schilderij – Geef uw interieurstijl een kleurrijk tintje met dit prachtige schilderij. Een minimalistisch ontwerp met expressionistische lagen van geel tonen. Dit extra grote schilderij wordt geleverd met een natuurlijk eiken frame.

Dit is een uniek schilderij, ontworpen en geschilderd door Ronald Hunter. Alle schilderijen zijn gesigneerd aan voor- en achterkant. Tevens ontvang je een officieel Ronald Hunter certificaat van echtheid – bevestigd aan de achterkant van het schilderij.  

Je ontvangt dit schilderij klaar om op te hangen, het katoen is gespannen op een houten frame met een haak aan de achterkant. 

Indien je het schilderij wilt inlijsten, we bieden hoge kwaliteit lijsten aan Bekijk onze lijsten hier.

Bestellingen worden meerdere malen per week verzonden. Geef 3-5 werkdagen de tijd om de zending van jouw schilderij voor te bereiden. Lees alles over ons zending- en retour beleid in onze FAQ pagina.         

Wil je op de hoogte blijven van Ronald’s werk en projecten? Volg hem dan op Instagram! Dan ben je ook als eerste op de hoogte van promoties.

Alle rechten voorbehouden – Ronald Hunter Paintings