groot vierkant schilderij
groot vierkant schilderij
kunst schilderijen kopen
Oceanic Light Square XL (120x120cm)
Oceanic Light Square XL (120x120cm)
Oceanic Light Square XL (120x120cm)
Traffic Landscape Red (140x70)
 

Oceanic Light Square XL (120x120cm)

1,049.00

Wit gaat geleidelijk over in diepblauwe tinten, wat een gevoel van diepte oproept, van ondergedompeld zijn. Lagen acrylverf en textuur creëren diepte en textuur. Het hele canvas is bedekt met kleine kleurvlekjes en dit geeft een extra dimensie aan het kunstwerk. Het tijdloze karakter brengt rust in de kamer en past gemakkelijk in uw interieurstijl.

Je ontvangt dit schilderij klaar om op te hangen .

Wil je het schilderij inlijsten? – Voeg lijst toe

Dit schilderij wordt op bestelling gemaakt door Ronald Hunter. Lees meer over schilderijen in opdracht hier.

Lees alles over ons zending- en retourbeleid hier .

Bekijk ook de andere schilderijen uit de ‘Oceanic‘ serie.

Alle rechten voorbehouden – Ronald Hunter Paintings

 

Beschrijving

Groot vierkant schilderij – Oceanic Light Square XL. Hand geschilderd door Ronald Hunter. Acryl verf, met lichte textuur.

Groot vierkant schilderij Oceanic Light Square XL – Wit gaat geleidelijk over in diepblauwe tinten, wat een gevoel van diepte oproept, van ondergedompeld zijn. Lagen acrylverf en textuur creëren diepte en textuur. Het hele canvas is bedekt met kleine kleurvlekjes en dit geeft een extra dimensie aan het kunstwerk. Dit minimalistische stuk brengt rust in de kamer en past zich gemakkelijk aan uw interieurstijl aan. Dit schilderij wordt op bestelling gemaakt. Je schilderij zal qua stijl en kleur sterk op dit werk lijken. Ronald maakt dit schilderij binnen 1-2 weken.

Dit is een uniek schilderij, ontworpen en geschilderd door Ronald Hunter. Alle schilderijen zijn gesigneerd aan voor- en achterkant. Tevens ontvang je een officieel Ronald Hunter certificaat van echtheid – bevestigd aan de achterkant van het schilderij.  

Je ontvangt dit schilderij klaar om op te hangen, het katoen is gespannen op een houten frame met een haak aan de achterkant. 

Indien je het schilderij wilt inlijsten, we bieden hoge kwaliteit lijsten aan Bekijk onze lijsten hier.

Bestellingen worden meerdere malen per week verzonden. Geef 3-5 werkdagen de tijd om de zending van jouw schilderij voor te bereiden. Lees alles over ons zending- en retour beleid in onze FAQ pagina.         

Wil je op de hoogte blijven van Ronald’s werk en projecten? Volg hem dan op Instagram! Dan ben je ook als eerste op de hoogte van promoties.

Alle rechten voorbehouden – Ronald Hunter Paintings