groot tweeluik
groot tweeluik
abstract art
Yellow Panels Twin Serie (160x120 cm)
groot tweeluik
Yellow Panels Twin Serie (160x120 cm)
Black Line Pictures (120x120cm)
 

Yellow Panels Twin Serie (160×120 cm)

1,550.00

Durf groot te gaan met de tweeluik serie Yellow Panels! Door middel van meerdere lagen verf en textuur streeft Ronald naar een gevoel van diepte – er is altijd iets nieuws te ontdekken in dit kunstwerk. De uitgebalanceerde kleurencombinatie is een aanvulling op uw huis.

Elk individueel schilderij is 80×120 cm.

Je ontvangt dit schilderij klaar om op te hangen .

Wil je het schilderij inlijsten? – Voeg lijst toe

Dit schilderij wordt op bestelling gemaakt door Ronald Hunter. Lees meer over schilderijen in opdracht hier.

Bekijk ook de andere schilderijen uit de ‘Panels‘ serie.

Lees alles over ons zending- en retourbeleid hier .

Alle rechten voorbehouden – Ronald Hunter Paintings

 

 

 

Beschrijving

Groot Tweeluik – Yellow Panels Twin Serie. Hand geschilderd door Ronald Hunter. Acrylverf, met lichte textuur.

Groot Tweeluik – Yellow Panels Twin Serie. Dit duo van schilderijen vullen elkaar aan of kunnen als afzonderlijke stukken worden gebruikt om aan je persoonlijke stijl of inrichting te voldoen. Als gevolg hiervan zullen de kleurrijke lagen blauw, geel en rood uw huis verlichten. Elk individueel schilderij is 80x120cm. Dit prachtige abstracte schilderij is gemaakt met vele lagen acrylverf, waardoor er diepte en textuur is ontstaan. Dit schilderij wordt op bestelling gemaakt. Je schilderij zal qua stijl en kleur sterk op dit werk lijken. Ronald maakt dit schilderij binnen 1-2 weken.

Dit is een uniek schilderij, ontworpen en geschilderd door Ronald Hunter. Alle schilderijen zijn gesigneerd aan voor- en achterkant. Tevens ontvang je een officieel Ronald Hunter certificaat van echtheid – bevestigd aan de achterkant van het schilderij.  

Je ontvangt dit schilderij klaar om op te hangen, het katoen is gespannen op een houten frame met een haak aan de achterkant. 

Indien je het schilderij wilt inlijsten, we bieden hoge kwaliteit lijsten aan Bekijk onze lijsten hier.

Bestellingen worden meerdere malen per week verzonden. Geef 3-5 werkdagen de tijd om de zending van jouw schilderij voor te bereiden. Lees alles over ons zending- en retour beleid in onze FAQ pagina.         

Wil je op de hoogte blijven van Ronald’s werk en projecten? Volg hem dan op Instagram! Dan ben je ook als eerste op de hoogte van promoties.

Alle rechten voorbehouden – Ronald Hunter Paintings