Blue Panels (80x120cm)

439.00

Een van de favoriete stijlen van Ronald is de serie ‘Panels’, dit idee kwam van een enorme tafel waar hij aan werkte met grote houten panelen. Door middel van meerdere lagen verf en textuur wil hij een gevoel van diepte creëren. Dit stuk kan horizontaal of verticaal worden opgehangen.

Je ontvangt dit schilderij klaar om op te hangen .

Wil je het schilderij inlijsten? – Voeg lijst toe

Bekijk ook de andere schilderijen uit de ‘Panels‘ serie.

Dit schilderij wordt speciaal voor jou gemaakt. Na het plaatsen van de bestelling, maakt Ronald het schilderij binnen 1-2 weken. Aanpassingen zijn hierbij mogelijk. Je ontvangt foto’s van het schilderij ter acceptatie en alleen na goedkeuring wordt het verzonden. Mocht je niet tevreden zijn bij het eindresultaat, dan kun je de bestelling annuleren. Je ontvangt dan het volledige aankoopbedrag terug.

Lees alles over ons zending- en retourbeleid hier .

Alle rechten voorbehouden – Ronald Hunter Paintings

 

 

Op voorraad

 

Beschrijving

Groot blauw schilderij – Blue Panels (80x120cm). Verticaal kleurrijk schilderij, hand geschilderd door Ronald Hunter. Acrylverf, met lichte textuur.

Groot blauw schilderij – Een van Ronalds favoriete kunstwerken is de serie ‘Panels’, dit idee kwam van een enorme tafel waar hij aan werkte met grote houten panelen. Door middel van meerdere lagen verf en textuur wil hij een gevoel van diepte creëren – er is altijd iets nieuws te ontdekken in dit kunstwerk. Dit stuk kan anders worden gehangen (horizontaal of verticaal) om tegemoet te komen aan uw persoonlijke stijl of inrichting. Dit schilderij wordt op bestelling gemaakt. Je schilderij zal qua stijl en kleur sterk op dit werk lijken. Ronald maakt dit schilderij binnen 1-2 weken.

Dit is een origineel schilderij, ontworpen en geschilderd door Ronald Hunter. Alle schilderijen zijn gesigneerd aan voor- en achterkant. Tevens ontvang je een officieel Ronald Hunter certificaat van echtheid – bevestigd aan de achterkant van het schilderij.  

Je ontvangt dit schilderij klaar om op te hangen, het katoen is gespannen op een houten frame met een haak aan de achterkant. 

Lijsten en verzending

Dit schilderij is exclusief hoge kwaliteit lijst Bekijk onze lijsten hier.

Bestellingen worden meerdere malen per week verzonden. Geef 3-5 werkdagen de tijd om de zending van jouw schilderij voor te bereiden. Lees alles over ons zending- en retour beleid in onze FAQ pagina.         

Wil je op de hoogte blijven van Ronald’s werk en projecten? Volg hem dan op Instagram! Dan ben je ook als eerste op de hoogte van promoties.

Alle rechten voorbehouden – Ronald Hunter Paintings

Over de kunstenaar

Ronald Hunter werkte vele jaren als grafisch ontwerper totdat hij de volledige overstap maakte naar schilderen. Als gevolg van zijn achtergrond hebben de kleurrijke, levendige schilderijen van Ronald een uitgesproken grafische stijl. Inspiratie vindt hij vooral in lagen straatposters, die hun eigen abstracte composities van kleuren en vormen creëren als ze op elkaar worden geplaatst en afgescheurd in stedelijke ruimtes.

Ronald streeft er in feite naar om dit effect in zijn schilderijen te bereiken door middel van meerdere lagen verf en textuur en door het gebruik van typografie. Elk stuk is daarom uniek van het volgende en roept zijn eigen sfeer op door kleur, textuur en gevoel voor diepte.

Zijn werk is vooral bedoeld om deze sfeer naar de omringende ruimte te brengen en een sfeer van energie of rust te creëren, afhankelijk van het kunstwerk.