grafisch zwart schilderij
grafisch zwart schilderij
Fractured Black 3 - Incl Lijst (31x43cm)
Fractured Black 3 - Incl Lijst (31x43cm)
Fractured Black 3 - Incl Lijst (31x43cm)
Family Portrait 68 - Incl Lijst (31x43cm)
 

Fractured Black 3 – Incl Lijst (31x43cm)

229.00

De nieuwe Ronald Hunter collectie Moderne Kunst op hoogwaardig papier (240gr). Een uitgebalanceerde compositie van kleur en vorm, elk stuk is uniek en handgemaakt.

Het schilderij is inclusief een zwarte lijst. Het kunstwerk is op de voorkant gesigneerd en je ontvangt een certificaat van echtheid.

Lees alles over ons zending- en retourbeleid hier .

Alle rechten voorbehouden – Ronald Hunter Paintings

Op voorraad

 

Beschrijving

Grafisch Zwart Schilderij – Fractured Back 1 in de kleuren blauw, grijs en zwart. Hand geschilderd door Ronald Hunter. Acrylic verf op papier, in verschillende lagen.

Grafisch Zwart Schilderij – Ontdek de nieuwe collectie moderne kunst op hoogwaardig papier (240gr) van Ronald Hunter. Een uitgebalanceerde compositie van kleur en vorm, elk werk is uniek en handgemaakt. De Moderne Kunst op papier-collectie is verkrijgbaar in verschillende maten. Omdat deze originele kunstwerken vriendelijk zijn voor uw portemonnee, hoeft u zich geen zorgen te maken over het prijskaartje. Als je het ons vraagt: een goede manier om een kunst verzameling te beginnen.

Dit is een uniek kunstwerk, gemaakt en met de hand geschilderd door Ronald Hunter. Elk schilderij is op de voorkant gesigneerd. Ook ontvangt u een officieel Ronald Hunter Certificaat van Echtheid.

Het kunstwerk is klaar om op te hangen, en is inclusief zwarte lijst. 

Omdat Ronald alleen hoogwaardige materialen gebruikt, kunnen klanten lang van hun schilderijen genieten.

Belangrijk om op te merken; Ronald voegt regelmatig nieuwe werken toen aan de Moderne Kunst op Papier-collectie. Het is de moeite waard om nieuwe schilderijen in de gaten te houden.

Bestellingen worden meerdere malen per week verzonden. Hou aub rekening met 3-5 werkdagen om de zending voor te bereiden. Lees alles over ons zending- en retourbeleid in onze FAQ pagina.

Op de hoogte blijven van Ronald’s werk en projecten? Volg hem op Instagram.

Alle rechten voorbehouden – Ronald Hunter Paintings

Extra informatie

Lijst opties

Met Lijst