Sunny Side Up – Incl. Lijst (85×85 cm)

Geef uw interieur een kleurrijk tintje met dit prachtige abstracte schilderij. Een ontwerp rijk aan kleur, met expressionistische lagen in geel en lichtblauw.

Dit abstracte kunstwerk wordt geleverd met een natuurlijk eiken lijst (gemaakt van hout).

Je ontvangt dit schilderij klaar om op te hangen .

Lees alles over ons zending- en retourbeleid hier .

Alle rechten voorbehouden – Ronald Hunter Paintings

 

 

SOLD
 

Beschrijving

Geel Schilderij kopen bij Ronald Hunter. Sunny Side Up, hand geschilderd door Ronald Hunter. Acryl Verf op canvas, inclusief eikenhouten lijst.

Geef uw interieur een kleurrijk tintje met dit prachtige abstracte schilderij. Een ontwerp rijk aan kleur, met expressionistische lagen in geel en lichtblauw. Dit schilderij wordt geleverd met een natuurlijk eiken baklijst (randstijl, zwevend frame). Geel schilderij kopen bij de kunstenaar. 

Dit is een uniek schilderij, ontworpen en geschilderd door Ronald Hunter. Alle schilderijen zijn gesigneerd aan voor- en achterkant. Tevens ontvang je een officieel Ronald Hunter certificaat van echtheid – bevestigd aan de achterkant van het schilderij.  

Je ontvangt dit schilderij klaar om op te hangen, het katoen is gespannen op een houten frame met een haak aan de achterkant. 

Indien je het schilderij wilt inlijsten, we bieden hoge kwaliteit lijsten aan – Bekijk onze lijsten hier.

Bestellingen worden meerdere malen per week verzonden. Geef 3-5 werkdagen de tijd om de zending van jouw schilderij voor te bereiden. Lees alles over ons zending- en retour beleid in onze FAQ pagina.         

Wil je op de hoogte blijven van Ronald’s werk en projecten? Volg hem dan op Instagram! Dan ben je ook als eerste op de hoogte van promoties.

Alle rechten voorbehouden – Ronald Hunter Paintings